OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Πατέρας και Κούγιας, οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι...

Ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό με αφορμή τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου καταφέρθηκε εναντίον των Νικόλα Πατέρα και Αλέξη Κούγια, τους οποίους χαρακτήρισε μεγαλύτερους ρουφιάνους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος στο «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»:

«Είμαι υπέρ της κάθαρσης, αλλά δεν πρέπει να παρασέρνουν αθώα στοιχεία. Υπάρχει κάτι στο κατηγορητήριο και δεν το ξέρω; Υπάρχει κάποιος που να είπε πως δωροδοκήθηκε από τον Αχιλλέα Μπέο; Είναι διαφορετικό να στερείς τα όνειρα μιας πόλης χωρίς στοιχεία. Έχει ξεφύγει από κάθε νομική λογική.

Εγώ ήμουν σίγουρος, γιατί όταν πληροφορήθηκα ότι 12:00 βρίσκονται και συνεδριάζουν και στις 5:00 έβγαλαν την απόφαση, θεωρώ ότι τόσο οι δημοσιογράφοι θα βγει η ηθική. Θα κρίνουν όλη την υπόθεση με αντικειμενικά κριτήρια. Ο μεγαλύτερος εχθρός μου που είναι ο Πατέρας και ο Κούγιας που είναι οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι, δεν θέλω να πάνε μέσα αν δεν υπάρχουν στοιχεία. Ήρθε ένας μάρτυρας, είτε είναι διαιτητής και είπε με δωροδόκησε ο Αχιλλέας Μπέος; Που είναι τα στοιχεία;

Αναφέρεται κατά 60-70% στις αποφάσεις της UEFA. Ξέραμε την απόφαση. Όταν η πειθαρχική επιτροπή παίρνει ως κριτήριο την έκθεση της UEFA, που δεν μιλάει. Που είναι οι λογαριασμοί; Ας τα βρουν... Τα ψάχνει ο ΣΔΟΕ. Και φυλακίζουμε έναν άνθρωπο και του στερούν την οικογένειά του. Τι φοβούνται; Να αφήσω τα παιδιά μου και να φύγω;»
http://www.katimagiko.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons