OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Προληπτικά πάλι στο ξενοδοχείο ο Τζεμπούρ...

Αρκετά πιο σοβαρό από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί αποδεικνύεται το κρυολόγημα του Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος δεν προπονήθηκε σήμερα και χάνει εκτός απροόπτου το Σαββατιάτικο (20:30) φιλικό με την Μπρέντα.

Ο Αλγερινός την Πέμπτη έλαβε μέρος κανονικά στην προπόνηση στο Έρμελο, ωστόσο σήμερα και πάλι ήταν απών, καθώς το κρυολόγημα δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Πλέον είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό με την Μπρέντα, ενώ δεν αποκλείεται κάτι ανάλογο να συμβεί και με το κυριακάτικο τεστ με την Χέρενφεν.

Στον αντίποδα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να χρησιμοποιήσει σε ένα από τα δύο ματς που ακολουθούν τους Λιούμπομιρ Φέισα και Φρανθίσκο Γέστε, οι οποίοι ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις.

Από 'κει πέρα, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων συνεχίζει να δίνει βάρος στον τομέα της τακτικής με τους ερυθρόλευκους να παίζουν και σήμερα για μεγάλο διάστημα διπλό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συνέχισαν την προετοιμασία τους στην Ολλανδία με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 10:00 (τοπική ώρα) στο Αθλητικό Κέντρο του Έρμελο.

O Τζιμπούρ, που είχε μια ήπια αδιαθεσία, έμεινε για προληπτικούς λόγους στο ξενοδοχείο. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα τακτικής σε μικρό χώρο.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ελεύθερο το απόγευμα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons