OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Mπρέντα - Ολυμπιακός 2-1... Ολα τα Γκόλ & Συνέντευξη Πάντελιτς...

Διπρόσωπος, με ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά με προβλήματα στο δεύτερο μέρος, εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στην ήττα με 2-1 από τη Μπρέντα.

Οι Πειραιώτες έπιασαν υψηλά στάνταρ στα πρώτα 45 λεπτά και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν σε μία από τις πολλές και καλές στιγμές που είχαν.

Ωστόσο, στη συνέχεια η εικόνα τους στο ματς δεν ήταν η ίδια, αφού από την ώρα που άρχισε να πέφτει ο Ιμπαγάσα και να ελαττώνεται η πίεση στα χαφ οι Ολλανδοί, που έπαιξαν σκληρά, αντεπιτέθηκαν και σκόραραν δύο φορές με τον Σαλκ, γυρίζοντας το ματς σε 2-1.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε τους Κοστάντσο, Μανιάτη δεξιά, Βαλεριάνο αριστερά, Παπάζογλου και Μαρκάνο στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ έπαιξαν οι Μοντέστο και Ιμπαγάσα με τον Φουστέρ μπροστά τους, τη δεξιά πτέρυγα ανέλαβε ο Γκρίμπιτς, την αριστερή ο Φετφατζίδης και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μιραλάς.

Οι αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς δεν επηρέασαν τους «ερυθρόλευκους» αφού από την αρχή  έδειξαν ότι πατούσαν καλά στον αγωνιστικό χώρο. Με καλή ανασταλτική λειτουργία, αφού η τρομερή πίεση δεν επέτρεπε στους παίκτες της Μπρέντα να κρατήσουν μπάλα, και καλή κυκλοφορία οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα.

Ο Ιμπαγάσα ήταν και πάλι αυτός που μοίραζε παιχνίδι δεξιά και αριστερά και από την ώρα που ανέβηκε και ο Φετφατζίδης άρχισαν να βγαίνουν και οι φάσεις. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 14 με τον Γκρίμπιτς να μην τελειώνει ωραία την κόντρα των «ερυθρολεύκων». Η συνέχεια είχε κάποια εκρηκτικά διαστήματα, με πίεση και ολοκληρωμένες φάσεις. Αρχικά στο 18’-19’ με δύο σουτ των Μιραλάς και Ιμπαγάσα, αλλά και στη συνέχεια λίγο μετά το ημίωρο, από το 31’ μέχρι το 33’, με τον Βέλγο να είναι και πάλι αυτός που είχε την ευκαιρία και τον Νταβίντ Φουστέρ.

Οι προσπάθειες του Ολυμπιακού που είχε στριμώξει για τα καλά τους γηπεδούχους έπιασαν τόπο στο 39΄, όταν ο Γιάννης Φετφατζίδης έβγαλε την εξαιρετική κάθετη μπαλιά και ο Κέβιν Μιραλάς με ένα κοντρόλ με το κεφάλι και σκάψιμο έγραψε το 0-1.

Στα υπόλοιπα 5’ που απέμεναν για να λήξει το ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου συνέχισαν να πιέζουν και α βγάζουν πολύ θετικά σημάδια. Η μόνη... παραφωνία θα μπορούσε να  ήταν  η αστάθεια που έδειξε ο Ιβάν Μαρκάνο.
Ο Βαλβέρδε στην αρχή του δευτέρου μέρους δεν άλλαξε κανέναν παίκτη του και το μόνο που έκανε ήταν ότι άλλαξε θέσεις στους Μιραλάς, Φετφατζίδη και Γκρίμπιτς. Είχε έρθει στη κορυφή ο Μαυροβούνιος, είχε περάσει ο Βέλγος αριστερά και ο «Φέτφα» δεξιά, κάτι που δεν του βγήκε. Για αυτό και μετά από ένα τέταρτο περίπου τους επανέφερε στις αρχικές τους θέσεις.

Στο β΄ ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική, με τους γηπεδούχους σταδιακά να ανεβάζουν την πίεσή τους και να δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Αυτά τα προβλήματα προερχόντουσαν κυρίως από αδράνεια ή από λάθη των Πειραιωτών. Η Μπρέντα, άλλωστε, είναι μία ομάδα που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Τβέντε τις επόμενες ημέρες σε επίσημο ματς.

Εν τω μεταξύ, δεν είναι εύκολο για μία ομάδα να πιέζει σε όλο το ματς από το ύψος της αντίπαλης περιοχής και κάπως έτσι άρχισε να πέφτει σταδιακά ο ρυθμός του Ολυμπιακού.
Αυτό έδωσε κάποια μέτρα στους Ολλανδούς που σιγά σιγά άρχισαν να ξεθαρρεύουν στο παιχνίδι τους και να πλησιάζουν στα καρέ του Σήφη Δασκαλάκη.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons