OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Άλλος Θρύλος...

Στο πρώτο φιλικό απέναντι στην Πολόνια, η ομάδα ήταν «πιασμένη» από την προετοιμασία, οπότε ο στόχος ήταν να παίξουν μπάλα οι παίκτες για να ξεμουδιάσουν. Παρ’ όλα αυτά ο Θρύλος ήταν καλός για μεγάλο διάστημα του αγώνα και με τέρματα του Γκρίμπιτς (το πρώτο στη σεζόν) και του Φουστέρ κέρδισε με 2-1 τους Πολωνούς. Σε αυτό το παιχνίδι ήταν εκτός αποστολής οι Γέστε, Φετφατζίδης και Φέισα.

Τα …καμπανάκια ήχησαν στα αυτιά του Ερνέστο Βαλβέρδε στο δεύτερο φιλικό –και πρώτο στη δεύτερη φάση της προετοιμασίας- απέναντι στη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Σε αυτό το παιχνίδι είδαμε μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος με μηδέν ευκαιρίες για γκολ! Καθόλου φαντασία από τους πρωταθλητές, πολλά κενά στη μεσαία γραμμή, αλλά ο Τζιμπούρ «μίλησε» στο τέλος του αγώνα, όταν και ισοφάρισε στο τελικό 1-1. Η ομάδα στερήθηκε από νωρίς τις υπηρεσίες του Μιραλάς (ο οποίος τραυματίστηκε στο 47ο λεπτό του αγώνα) ενώ ούτε σε αυτό το παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν οι Φέισα και Γέστε.

Την Τρίτη (26/07) απέναντι στη Βέρντερ είδαμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό. Με ασταμάτητο τρέξιμο από όλους, οι πρωταθλητές «έσκασαν» τους πολύ πιο έτοιμους Γερμανούς και για πρώτη φορά ο Βάσκος προπονητής, κράτησε την ίδια εντεκάδα και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 60’, όταν και έγιναν οι πρώτες αλλαγές από τον Βαλβέρδε, η απόδοση της ομάδας έπεσε αλλά ήταν φυσιολογικό αφού άλλαξε σχεδόν όλη η εντεκάδα. Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Φέισα και ο Γέστε δεν ήταν στην αποστολή αλλά από τον αγώνα έλειψαν και οι τραυματίες, Πάντελιτς και Τοροσίδης.

Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να δούμε έναν …άλλο Θρύλο. Στα φιλικά που ακολουθούν με Μπρέντα (30/07) και Χέρενφεν (31/07) ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες (εκτός κι αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στις μέρες που προηγούνται των φιλικών) και θα δούμε την ομάδα με τον Γέστε και τον Φέισα. Σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει και έχουμε ακούσει για τους δύο παίκτες, είναι ικανοί να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Θέλει να τους δει και ο κόσμος της ομάδας, αλλά σίγουρα αυτός που ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ να τους παρακολουθήσει σε συνθήκες αγώνα είναι κυρίως, ο ίδιος ο Βαλβερδε.

Μέσα σε όλα αυτά συνυπολογίστε και την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη. Ο Έλληνας μπακ είναι ένας ποδοσφαιριστής που από μόνος του μπορεί να αλλάξει την ροή ενός αγώνα είτε με τις πλαγιοκοπήσεις του από την δεξιά πτέρυγα, είτε να απειλήσει από τα στημένα αφού είναι καταπληκτικός στο ψηλό παιχνίδι. Οπότε υπομονή…
http://www.thrylos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons