OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ερυθρόλευκο Σαββατοκύριακο…

Σάββατο βράδυ το… μενού περιλαμβάνει φιλικό με την Μπρέντα και στο καπάκι, την Κυριακή το μεσημέρι νέο παιχνίδι με αντίπαλο την Χέρενφεν. Θα χορτάσουμε μπάλα, θα χορτάσουμε Θρύλο. Εμείς θα δούμε την αγαπημένη μας ομάδα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε βέβαια θα έχει την δυνατότητα να τεστάρει όλους τους παίκτες που έχει μαζί του στο Έρμελο.

Σίγουρα η είδηση που βγήκε από το μέρος όπου πραγματοποιείται το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, δεν ήταν ευχάριστη. Στα δύο αυτά φιλικά περιμέναμε να δούμε τόσο τον Φέισα όσο και τον Γέστε, αφού είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί.

Ο Ολυμπιακός πάνω απ’ όλα φίλοι μας και θα δούμε την αγαπημένη μας ομάδα, έστω και χωρίς τους δύο παίκτες που ήρθαν με στόχο να γίνουν βασικά στελέχη της ομάδας. Ο Σέρβος είναι η πιο ακριβή φετινή μεταγραφή των Πειραιωτών και τα στοιχεία που τον συνοδεύουν  είναι εξαιρετικά. Θα τον είχαμε δει ήδη, εάν δεν ήταν άτυχος (θλάση).

Ο δεύτερος της παρέας, ο Φραν Γέστε είναι παίκτης που ξέρει καντάρια μπάλα και ο Βαλβέρδε τον περιμένει πώς και πώς, γιατί είναι παίκτης… πολλαπλών θέσεων. Ο Βάσκος τεχνικός είχε πει για τον συμπατριώτη του ότι μπορεί να παίξει στη θέση του Ιμπαγάσα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις υπόλοιπες θέσεις από τον άξονα και μπροστά…

Τόσο ο Φέισα όσο και ο Γέστε είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Το αν θα την κάνουν, θα φανεί στο γήπεδο.

Ας… αράξουμε τώρα και ας απολαύσουμε την ομάδα. Το ερυθρόλευκο Σαββατοκύριακο ξεκινά…

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons