OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ψάχνεται... ψάχνοντας...

Τις διαδικασίες για την απόκτηση αμυντικού χαφ έχουν ήδη ξεκινήσει στον Ολυμπιακό, καθώς το ξεσκαρτάρισμα των προτάσεων που έχουν γίνει από διάφορους μάνατζερ, έχει ήδη αρχίσει. Πολύ δύσκολα πλέον θα γίνει του Σάντσες. Τα νέα ονόματα της λίστας.

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Ζούλτε Βάρεγκεμ και η φανερή απουσία ενός καθαρόαιμου αμυντικού χαφ, ήταν φανερή, με αποτέλεσμα να οδηγήσει τον σύλλογο του Πειραιά σε αποφάσεις. Έτσι λοιπόν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό, άσχετα με το πότε θα είναι έτοιμος ο Φέισα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα, έχουν αρχίσει να ξεσκαρτάρουν τη λίστα με τους παίκτες που τους έχουν προτείνει διάφοροι μάνατζερ, με τον Βαλβέρδε να έχει ήδη καταλήξει σε ορισμένες αξιόλογες περιπτώσεις. Η πρώτη, είναι εκείνη του Θαπατέρ, για τον οποίο ο Τύπος της Ισπανίας και της Πορτογαλίας αναφέρει πως είναι μια ανάσα από τους Πειραιώτες.

Στη συνέχεια, ακολουθεί εκείνη του Μαχαμαντού Ντιαρά, ο οποίος έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα της Λιόν, προκειμένου να μην μείνει πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ η λίστα κλείνει με τα ονόματα των Ένχελααρ, Πάολο Ασουνσάο (ναι, του πρώην της ΑΕΚ) και Ντούσερ, με τους δύο τελευταίους να μην προτιμώνται, λόγω ηλικίας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το θέμα Σάντσες μοιάζει να έχει εγκαταλειφθεί από τον Ολυμπιακό. Η Βαλενσιέν δεν απάντησε στην πρόταση του συλλόγου του Πειραιά για τον παίκτη, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει νέα κίνηση, ωστόσο οι διοικούντες τον πρωταθλητή Ελλάδας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο νέας πρόταση, στην περίπτωση που ο παίκτης δεν μετακινηθεί σε άλλη ομάδα, κάτι που θα σημάνει και την πτώση της τιμής του.
 
http://www.sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons