OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Δίνει ευκαιρίες με την Χέρενφεν...

Ο Ολυμπιακός δίνει το τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους το μεσημέρι στις 14:00 με αντίπαλο την Χέρενφεν και ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που ως τώρα δεν έπαιξαν τόσο πολύ και θα ήθελε να τους δοκιμάσει σε συνθήκες αγώνα κόντρα σε μια ομάδα που την επόμενη εβδομάδα ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματός της.

Όσοι έπαιξαν στο φιλικό με την Μπρέντα λογικά δεν θα αγωνιστούν, καθώς έχουν μεσολαβήσει λίγες ώρες και πιθανότατα ο πάντα προσεκτικός "Τσινγκούρι" δεν θα ήθελε να ρισκάρει πιθανό τραυματισμό ποδοσφαιριστή του. Άλλωστε, υπάρχουν και άλλα παιχνίδια μπροστά, όπου θα μπορέσει να δοκιμάσει τα σχήματα που έχει κατά νου για τον Ολυμπιακό που θέλει να φτιάξει την φετινή περίοδο. Πάντως, τα δείγματα του πρώτου ημιχρόνου ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά στο χθεσινό παιχνίδι...

Ο Θρύλος έμεινε από δυνάμεις στην επανάληψη και γι' αυτό ηττήθηκε, κάτι που σήμερα θα προσπαθήσει να αποφύγει. Λογικά, θα δούμε πάλι την ομάδα να πιέζει ψηλά, να πρεσάρει σε όλο το γήπεδο, να προσπαθήσει να παίξει γρήγορα με την μπάλα κάτω και συνάμα να μην χάσει. Όσο και αν λέμε ότι τα φιλικά είναι για τους προπονητές, ώστε να βλέπουν ορισμένα πράγματα, εντούτοις καμία ομάδα δεν θέλει να χάνει στο γήπεδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons