OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Λίγη υπομονή ακόμα...

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το φινάλε της «φιλικής» ήττας από την Μπρέντα. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα πρέπει να «δουλευτεί» λίγο ακόμα, προκειμένου να βγουν στο χορτάρι αυτά που σχεδιάζει στην προπόνηση:

«Μέχρι το 15ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν καλοί, αλλά μετά πέσαμε. Θα μας άρεσε να είχαμε τον ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στο β’ μέρος δεν τα καταφέραμε, αφού είναι δύσκολο λόγω της φυσικής κατάστασης. Στην αρχή σκέφτηκα να μην κάνω αλλαγές, αλλά μετά ήθελα να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες. Θα μπορούσα να είχα κάνει και περισσότερες αλλαγές, αφού είναι ένα ματς προετοιμασίας. Ηθελα, όμως, να δώσει περισσότερο χρόνο στην βασική ενδεκάδα»

«Πράγματι χάνουμε ευκαιρίες. Μας λείπει αυτό. Πρέπει να τελειώνουμε καλά τις φάσεις»

«Αυτοί είχαν καλούς εκτελεστές, αλλά εμείς δεν είχαμε τόσο ψηλή ομάδα. Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Φουστέρ ήταν στην ίδια ενδεκάδα. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να έχουμε πιο ψηλή ομάδα. Είμαστε ακόμη στη διάρκεια της προετοιμασίας… Την Κυριακή θα χρησιμοποιήσω διαφορετική ενδεκάδα. Ακόμη είμαστε στον Ιούλιο. Στην Αθήνα θα συνεχιστεί το χτίσιμο σιγά σιγά» «

Και με την Βέρντερ στο πρώτο ημίχρονο και με την Μπρέντα, όσο είχαμε δυνάμεις δείξαμε καλά πράγματα. Ακόμα και όταν χάναμε με την Βέρντερ βγήκαμε μπροστά στα τελευταία λεπτά και ισοφαρίσαμε, δείγμα ότι η ομάδα θέλει να επιτεθεί. Σε αυτά τα ματς με δυνατούς αντιπάλους, θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά μια ήττα δεν είναι αρνητική για να συνεχίσουμε την δουλειά.

«Δεν είμαστε μια καινούργια ομάδα, γνωριζόμαστε από πέρυσι, ξέρουμε τι θέλουμε, αλλά χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι. Θέλουμε τον ρυθμό που είχαμε με την Βέρντερ ως το 55’ και με την Μπρέντα μέχρι το 60’ να τον κρατάμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αν και με τέτοιους αντιπάλους είναι δύσκολο να τον κρατήσεις».


http://www.rednews.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons