OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ντιαρά και Ένχελαρ...

Αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει ότι θα πάει σε μεταγραφή κεντρικού χαφ έχει ανοιχτές προτάσεις για τους σπουδαίους Μαχαμαντού Ντιαρά και Ορλάντο Ένχελαρ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σταύρου Γεωργακόπουλου που δημοσιεύεται στον σημερινό ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, οι ερυθρόλευκοι έχουν δεχτεί νέες προτάσεις από τους εκπροσώπους του Ντιαρά και του Ένχελαρ και είναι βέβαιο ότι θα εξετάσουν τον Αύγουστο αυτές τις περιπτώσεις εάν αποφασίσουν οριστικά ότι θα πάνε σε νέα μεταγραφή.

Ο Ντιαρά είναι ελεύθερος μετά τον περσινό δανεισμό του από την Ρεάλ στη Μονακό και το κασέ του είναι περίπου ένα εκ. ευρώ, ενώ φέρεται να έχει επαφές με την Λιόν.

Ο Ένχελαρ έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Αϊντχόβεν, αλλά θέλει να φύγει καθώς δεν έχει καλές σχέσεις με το κλαμπ. Οι Ολλανδοί λέγεται ότι τον δίνουν με 1,5 εκ. ευρώ, ενώ περίπου τα ίδια θέλει ετησίως και ο διεθνής άσος που έκανε δύο γεμάτες σεζόν με την ομάδα του.

Είναι σοβαρές και σίγουρες περιπτώσεις και οι δύο, αλλά αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι θα περιμένει τα φιλικά του για να αποφασίσει αν θα κάνει άλλη κίνηση, από τη στιγμή που κλείνει οριστικά για τώρα όπως φαίνεται και η υπόθεση Σάντσες.

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons