OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Οι σκέψεις Βαλβέρδε...

Με την Πολόνια, οι Πειραιώτες γέμισαν χαμόγελα τους φίλους τους. Με την Βάρεγκεμ, δεν μπορούμε να πούμε ότι τα χαμόγελα πάγωσαν, αλλά σίγουρα η εμφάνιση των πρωταθλητών ήταν άσχημη, Ειδικά στο πρώτο μέρος.

Τώρα ο συντελεστής δυσκολίας ανεβαίνει. Τρίτο στη σειρά φιλικό με αντίπαλο την Βέρντερ Βρέμης, Την... αγαπημένη μας πράσινη ομάδα, η οποία μας θυμίζει μοναδικές στιγμές. Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, την τριάρα στο Καραϊσκάκη, ενώ και σε φιλικό επίπεδο τα γκολ έπεφταν βροχή, με τον Θρύλο τον Ιούλιου του 2006 να ρίχνει τέσσερα γκολάκια στους Γερμανούς.

Την Τρίτη (20:00-NovaSports), οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν και πάλι την Βέρνερ Βρέμης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να μην έχει ακόμα αποφασίσει εάν θα χρησιμοποιήσει και πάλι δύο ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο ή για πρώτη φορά θα δώσει μεγαλύτερο χρόνο στο αρχικό σχήμα. Λογικά ο κόουτς του Ολυμπιακού θα ανακοινώσει την απόφασή του στους παίκτες, πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Μέπεν (περιοχή στη Βόρειο Γερμανία, περίπου 150 χιλιόμετρα μακριά από το Έρμελο). Είναι δεδομένο, ότι και ο Βαλβέρδε, αλλά και ο κόσμος της ομάδας περιμένει καλύτερη εικόνα από τους πρωταθλητές...
 
http://www.thrylos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons