OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο Θρύλος σε ακτίνες...

Το katimagiko.gr κρίνει την αγωνισιτκή προσφορά του κάθε παίκτη ξεχωριστά στο φιλικό του Ολυμπαικού κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης επί γερμανικού εδάφους.

Κοστάντσο: Συνέχισε με... φόρα από το προηγούμενο φιλικό και ήταν και πάλι πολύ καλός. Ο Αργεντινός «καθάρισε» τις περισσότερες φάσεις στα καρέ του με σχετική ευκολία και έδειξε πως ο Ολυμπιακός βρήκε τον διάδοχο του Νικοπολίδη. Στη φάση του γκολ δεν ευθύνεται ο ίδιος, αποκρούοντας μάλιστα και το πρώτο σουτ των Γερμανών.

Μανιάτης: Ο Έλληνας μπακ έδειξε πολύ καλά στοιχεία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, έχοντας σιγουριά στα πόδια του και πολύ καλή συνεργασία με τον Γκρμπιτς. Έκανε αρκετές κούρσες από τα δεξιά βοηθώντας επιθετικά, χωρίς όμως να παραμελήσει τα αμυντικά του καθήκοντα.

Χολέμπας: Αξιόπιστος ο Γερμανός, έδειξε καλά στοιχεία με πολλές κούρσες και σωστές μεταβιβάσεις από την πλευρά του. Είχε καλή συνεργασία με τον Ριέρα στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο με τον Φετφατζίδη μπροστά του έκανε περισσότερες επελάσεις. Στη αρνητικά του ότι συμμετείχε στη φάση του γκολ της Βέρντερ, αφού ήταν ο παίκτης που έφαγε την ντρίμπλα.

Μέλμπεργκ: Ο Σουηδός δν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν ο Μέλμπεργκ που έχουμε συνηθίσει. Ήρεμος, με σωστές μεταβιβάσεις και τοποθετήσεις, καθοδηγούσε την τετράδα της άμυνας, χωρίς να επιτρέπει στους Γερμανούς να απιελήσουν.

Μαρκάνο: Παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι του. Στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά καλός συνθέτοντας ένα αξίπιστο δίδυμο με τον Μέλμπεργκ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αγνώριστος, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα από τους επιθετικούς της Βέρντερ, ενώ «πούλησε» και τη μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις.

Ουρτάδο: Αν και ξεκίνησε άσχημα ο Ισπανός στη συνέχεια ανέβασε στροφές με αποτέλεσμα να βοηθήσει σημαντικά στο καλό πρόσωπο του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο μέρος φάνηκε κουρασμένος και αντικαταστάθηκε, όμως η συνο9λική του εικόνα ήταν σίγουρα καλύτερη από άλλα φιλικά.

Ιμπαγάσα: Έδειξε για πολλοστή φορά τα ηγετικά του στοιχεία ο Αργεντινός, αφού μετά το 15' ήταν ο «εγκέφαλος» της ομάδας, αφού κάθε καλή επίθεση ξεκινούσε από τα πόδια του. Μοίραζε, έκοβε και πίεζε ασταμάτητα ο «Κάνιο», θυμίζοντας νεαρό παίκτη και όχι 35χρονο.

Γκρμπιτς: Ο Μαυροβούνιος ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα της Βέρντερ με τις κούρσες του και το αδιάκοπο πρέσινγκ. Θετικότατος για ακόμα ένα παιχνίδι, με αστείρευτες δυνάμεις και περίσσιο πάθος. Αποτελεί έκπληξη της προετοιμασίας και δείχνει ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Ριέρα: Ορεξάτος ο αριστεροπόδαρος άσος, προσπάθησε να βοηθήσει αρκετά στο επιθετικό κομμάτι. Έκανε αρκετές κούρσες από την πλευρά του, πίεσε αρκετά και θα μπορούσε να είχε σημειώσει ένα τέρμα στη φάση του φάουλ στο 28', όταν η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το δοκάρι του Βίσε.

Φουστέρ: Πίεσε πολύ την άμυνα της Βέρντερ, κερδίζοντας αλλά και χάνοντας αρκετές μάχες. Ο Ισπανός χωρίς να κάνει καμία σούπερ εμφάνιση ήταν θετικός και φάνηκε πόσο σημαντική ήταν η απουσία του στο προηγούμενο φιλικό με αντίπαλο την Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Τζιμπούρ: Θετική ήταν η εμφάνιση του Αλγερινού. Ο Τζιμπούρ μπορεί να μην σκόραρε, όπως συνέβη κόντρα στην Ζούλτε Βάρεγκεμ, ωστόσο, το διάστημα, που χρησιμοποιήθηκε, πίεσε ψηλά τους αντίπαλους αμυντικούς και γενικότερα βοήθησε στην επιθετική ανάπτυξη του Ολυμπιακού. Δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα έπρεπε.

Οι αλλαγές:

Γκαλίτσιος: Δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής ο Γκαλίτσιος. Το διάστημα, που χρησιμοποιήθηκε ο Θεσσαλός αμυντικός δεν αντιμετώπισε προβλήματα από την πλευρά του, ωστόσο δεν έδειξε και κάτι το σπουδαίο.

Παπάζογλου: Ακόμη μία θετική εμφάνιση πρόσθεσε στο «παλμαρέ» του ο Τάσος Παπάζογλου. Ο 23χρονος στόπερ παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία για τρίτο συνεχόμενο φιλικό και απέδειξε στον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι πληροί τις προδιαγραφές να διεκδικήσει με αρκετές πιθανότητες χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Θετικός το διάστημα που χρησιμοποιήθηκε. Με αρκετές καλές προσπάθειες, δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν κίνδυνοι μπροστά από την εστία του Κοστάντσο ακι γενικότερα ενέπνεε γιαα κόμη μαι φορά σιγουριά στις κινήσεις του, αλλα΄ακι τους συμπαίκτες τους.

Μοντέστο: Ασυμβίβαστος με την ιδέα της ήττας. Ο Κορσικανός για ακόμη ένα παιχνίδι φανέρωσε την έντονη προσωπικότητά του και τη στιγμή, όπου το παιχνίδι φαινόταν χαμένο για τον Ολυμπιακό κινήθηκε σαν κρυφός επιθετικός και με κοντινή προβολή ισοφάρισε. Εξαιρετικ΄ςο για ακόμη μια φορά στα ανασταλτικά του καθήκοντα αναμέεντια αν αποτελέσει ακι φέτος την ήρεμη δύναμη του Θρύλου.

Σουμπίνιο: Πήρε πρωτοβουλίες ο Βραζιλιάνος. Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε μόλις 17 λεπτά, βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και με την είσοδό του συνέβαλε στην αγωνισιτκή άνοδο του τελευταίου δεκαλέπτου.

Φετφατζίδης: Δραστήριος ο νεαρός μεσοεπιθετικός. Με αρκετές πρωτοβουλίες, προσπάθησε να γίνει απειλητικ΄ςο για την γερμανική άμυνα και γενικότερα έδειξε ότι μπορεί να βελτιωθεί και να αποτελέσει ακόμη μια χρήσιμη επιλογή για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην διάρκεια της νέας περιόδου.

Χαβίτο: Με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ο Ισπανός. Με πολλές πρωτοβουλίες, πλαγιοκόπησε σε αρκετές περιπτώσεις την άμυνα της Βέρντερ βρέμης, ενώ βρέθηκε και σε μία περίπτωση πολύ κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Βίσε.

Κατάι: Αισθητά βελτιωμένος συγκριτικά με το φιλικό κόντρα στην Βάρεγκεμ. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είχε πολλές καλές προσπάθειες στο ενεργητικό του, με αποκορύφωμα τη φάση από την οποία προήλθε το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού, αφού από δική του κεφαλιά επωφελήθηκε ο Μοντέστο και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Μιραλάς: Σε ρηχά νερά κινήθηκε ο Βέλγος. Εμφανώς επηρεασμένος από το διάστημα της αποχής του από τις προπονήσεις λόγω του τραυματισμού του, ο Μιραλάς δείχνει να αναζητεί τον περυσινό του εαυτό. Πάντως, δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα έπρεπε.
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons