OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Έκλεισε στον Ατρόμητο...

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου. Ο 23χρονςο διεθνής επιθετικός συμφώνησε για τον ετήσιο δανεισμό του στους Περιστεριώτες και εντός της ημερας πιθανότατα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Ο Ατρόμητος θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κώστα Μήτρογλου. Ο 23χρονος διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού συμφώνησε για τον ετήσιο δανεισμό του στην ομάδα του Περιστερίου, δεδομένου ότι δεν λογίζεται στα πλ΄να του Ερνέστο Βαλβέρδε και θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσει νέες παραστάσεις και να κερδίσει χρόνο συμμετοχής, που θα τον βοηθήσει να επανέλθει δριμύτερος στον Θρύλο, όπου και ανήκει!

Θυμίζουμε ότι ο Μήτρογλου, είχε παραχωρηθεί τον περασμένο Ιανουάριο στον Πανιώνιο, επίσης με την μορφή δανεισμού, τον οποίο και βοήθησε αποφασιστικά για την παραμονή του στην Super League, χάρη στα επτά γκολ, που πέτυχε, αλλά και στην συνολική αγωνιστική του παρουσία και κάτι ανάλογο ευελπιστεί να πετύχει και με την ομάδα των δυτικών προαστίων του Γιώργου Δώνη.
 
http://www.katimagiko.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons