OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ολυμπιακός – Χέρενφεϊν 4-5 (TEΛΙΚΟ)... Oλα τα γκόλ (video) & Δηλώσεις Βαλδέρδε...







86’ Κίτρινη κάρτα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο για σκληρό φάουλ σε αντίπαλο.

83' Οι Ολλανδοί προχωρούν σε μία αλλαγή: Ο Τζούρισιτς άφησε τη θέση του στον Σβετς.

78’ Μακρινό σουτ του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ευθύβολο αλλά δεν ανησυχεί τον κίπερ της Χέρενφεϊν.

Τα λόγια είναι περιττά. Τα πέντε τέρματα που έχει δεχθεί ο Ολυμπιακός αποδεικνύουν ότι υπάρχει πρόβλημα αμυντικά. Στα άκρα οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" αντιμετωπίζουν προβλήματα από τους γρήγορους ακραίους της Χέρενφεϊν. Οι αμυντικοί μέσοι δεν μπορούν να καλύψουν χώρους και να κόψουν επιθέσεις.
Ο Κονστάτσο κάποιες περιπτωσεις δεν έχει την κατάλληλη υποστήριξη από τους αμυντικούς, αλλά έχει ευθύνες σε φάσεις που θα μπορούσε να έχει καθαρίσει εάν έδειχνε να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

69' ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Μοντέστο και Γκρμπιτς, ενώ αποχώρησαν οι Ουρτάδο, Ριέρα, Σουμπίνιο και Χαβίτο.

66' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΝΦΕΪΝ με τον Ντοστ.

61' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΝΦΕΪΝ με τον Μπρούερ.

58' ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΟ Γκαλίτσιος στη θέση του Τοροσίδη και ο Τζεμπούρ αντί του Πάντελιτς.






57' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΝΦΕΪΝ με τον Έλμ.Οι Ολλανδοί εκτελούν το κόρνερ, επικρατεί ένα μιικρό "μπλέξιμο" στην περιχή και ο Ελμ απο κοντά νικά τον Κονστάντσο... Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θα μπορούσε να έχει κάνει έξοδο...

55' ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΝΦΕΪΝΟ Μέλμπεργκ διώχνει σε κόρνερ...

Σε χαμηλούς ρυθμούς το παιχνίδι και από τις δύο ομάδες...


46' ΕΝΑΡΞΗ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ Χωρίς αλλαγές ο Ολυμπιακός.
ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ Το πρώτο ημίχρονο βρίσκει τον Ολυμπιακό να προηγείται 4-2 την Χέρενφεϊν. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι αρκετά καλοί και κινητικοί όταν βρίσκονται στην επίθεση. Τα δύο άκρα, ο Ριέρα και ο Χαβίτο πηγαίνουν αρκετά καλά. Και οι δύο παίκτες έχουν δημιουργήσει φάσεις από τις οποίες προήρθαν και γκολ. Επιθετικά καλός και ο Τοροσίδης ο οποίος όμως αμυντικά αντιμετωπίζει προβλήματα. Λιγότερο καλός επιθετικά και ο Χολέμπας. Άρχισε καλά αλλά στην συνέχεια "έπεσε".


43' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Χαβίτο



40' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τον Πάντελιτς Ο Τοροσίδης κάνει την σέντρα από δεξιά, βρίσκει τον Πάντελιτς στην μεγάλη περιοχή. Ο Σέρβος επιθετικός αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι πετυχαίνει το δεύτερο του τέρμα…



31' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τον Κάταϊ Ατομική προσπάθεια από τον Κάταϊ. Πήρε την μπάλα από το κέντρο εκμευταλλεύθηκε το κενό στην αμυντική γραμμή της Ολλανδικής ομάδας και με ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό.



23' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΝΦΕΪΝ με τον Τζούρισιτς Ο Ασαϊντί από τα αριστερά κάνει την σέντρα αφού ταλαιπωρήσει αρκετά τον Τοροσίδη. Ο Τζούρισιτς πιάνει την κεφαλιά και "νικά" τον Κονστάντσο ο οποίος δεν ήταν στην καλύτερη θέση. Ευθύνη έχει και ο Ουρτάδο, από τον οποίο είχε ξεφύγει ο σκόρερ. Αποτέλεσμα να βρεθεί η ολλανδική ομάδα με έναν παίκτη περισσότερο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε "προβάρει" κατά πιθανότητα τους παίκτες που θα αποτελέσουν την βασική αμυντική γραμμή. Δεν είναι λίγες φορές που οι αμυντικοί έχουν βρεθεί απροετοίμαστοι. Ο Χολέμπας έχει αρκετά προβλήματα από τα αριστερά. Προβλήματα προκαλούνται και από τη μεσαία γραμμή εκεί που Ουρτάδο και Σουμπίνιο δεν τα πηγαίνουν καλά.

Έντονες παρατηρήσεις από τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ουρτάδο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει παράπονα από τον Ισπανό γιατί σε δύο περιπτώσεις έκανε την περιττή ενέργεια και έχασε την μπάλα…



9' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΝΦΕΪΝ Ο Νάσρινχ μειώνει για τους Ολλανδούς με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Είχε προηγηθεί καλή ενέργεια από τα δεξιά.

9' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΝΦΕΪΝΟ Ασαϊντι σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και απομακρύνεται.



7' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τον ΚάταϊΟ Ριέρα ''αδειάζει'' δύο αμυντικούς, εκμεταλλεύεται και ένα στραβοπάτημα αντιπάλου, πατάει στην μεγάλη περιοχή, με πάσα βρίσκει τον Κάταϊ ο οποίος σκοράρει…



4’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τον Πάντελιτς. Εξαιρετική αντεπίθεση για τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε από τα δεξιά με τον Χαβίτο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κάνει την σέντρα, και ο Πάντελιτς με προβολή ανοίγει στο σκορ.

1' Γρήγορη επίθεση για τον Ολυμπιακό. Ο Ριέρα τροφοδότησε τον Χολέμπας μετά από συνεργασία των δύο. Ο Γερμανός αμυντικός έκανε το σουτ, αλλά χωρίς να ανησυχήσει τον τερματοφύλακα.

1' ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κονστάντσο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Ριέρα, Σουμπίνιο, Ουρτάδο, Κάταϊ, Παντελιτς.

Στον πάγκο: Δασκαλάκης, Μοντέστο, Γκαλίτσιος, Παπαζογλου, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Γκρμπιτς, Βαλεριάνος

ΧΕΡΕΝΦΕΪΝ: Ντε Μπούσχε, Μπρούερ, Λακχάουι, Ελμ, Κρούσβάικ, Κουμς, Τζούρισιτς, Ντοστ, Γιανματ, Ασαϊντί, Νασρίνχ

Διαιτητές: Νίχουις, Σίμονς, Βαν Ντερ Βεν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons