OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Τα είπαν Βαλβέρδε - Μέλμπεργκ...

Τετ - α - τετ είχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Όλοφ Μέλμπεργκ μετά το τέλος της προπόνησης του Ολυμπιακού στο Έρμελο, την Πέμπτη (28/7). Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε με τον Σουηδό και του εξήγησε κάποια θέματα που αφορούν την τακτική.

Μετά την ολοκλήρωση του προπονητικού προγράμματος την Πέμπτη (28/7), ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε μια κατ' ιδίαν συνομιλία με τον Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός μπήκε πιο αργά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της χώρας του, και είναι λογικό να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο Βαλβέρδε δεν προβληματίζεται από τον βαθμό ετοιμότητας του Μέλμπεργκ, αφού είναι ακόμη νωρίς και γνωρίζει πως ο Σκανδιναβός θα εμφανιστεί όπως πρέπει στα επίσημα ματς, χάρη και στη τεράστια εμπειρία του.

Ο "Τσινγκούρι" είχε λοιπόν ένα τετ - α - τετ με τον Μέλμπεργκ, θέλοντας να εξηγήσει κάποια θέματα τακτικής που αφορούν την τοποθέτηση του 34χρονου στόπερ μέσα στο γήπεδο αλλά και την αρτιότερη συνεργασία του με τους έτερους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας, Αβραάμ, Μαρκάνο και Παπάζογλου.

Έκτη ημέρα στο Έρμελο της Ολλανδίας για τους ερυθρόλευκους, που το απόγευμα ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, έπειτα από την πρωινή δυνατή προπόνηση.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν βάρη και ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

 Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (29/7, 11:00).

http://www.redplanet.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons