OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Δελτίο Τύπου απο Π.Α.Ε. Ολυμπιακός...26/07/11

Φιλικό στη Γερμανία με την Βέρντερ Βρέμης...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:00 (τοπική ώρα) στο Αθλητικό Κέντρο του Έρμελο στην Ολλανδία.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, ενώ σε αυτήν έλαβε κανονικά μέρος ο Τζιμπούρ που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε χθες.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το απόγευμα στις 19:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Ελλάδας) την Βέρντερ Βρέμης στον αγώνα που θα γίνει στο Meppen Arena, στην πόλη Μέπεν της Βορειοδυτικής Γερμανίας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Nova.

Στο Έρμελο θα παραμείνουν πέντε ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι Φέισα, Γέστε, Μέγερι, Τοροσίδης και Πάντελιτς, οι οποίοι θα προπονηθούν στις 18:00 (τοπική ώρα).




Παραλαβή καρτών διαρκείας...

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι συνεχίζεται η παράδοση των καρτών διαρκείας για όλες τις θύρες, καθημερινά και ώρες 10:00 - 17:00, στην αίθουσα Τύπου του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι οι οποίοι δεν έχουν ακόμη παραλάβει της κάρτες διαρκείας τους να προσέλθουν για την παραλαβή τους.

Σημειώνετε ότι το βράδυ τις 04/08 που θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας με την WEST BROMWICH δεν θα παραδίδονται κάρτες διαρκείας.

Η παραλαβή των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιηθεί με την υποχρεωτική επίδειξη δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και Απόδειξης ή Τιμολογίου Παροχής Υπηρεσίας, (εφόσον έχουν παραληφθεί).

Σε περίπτωση που φίλαθλος επιθυμεί την  παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας άλλου κατόχου, θα πρέπει να προσκομίσει φωτοτυπία ταυτότητας και Απόδειξη ή Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσίας (εφόσον έχουν παραληφθεί), του κατόχου του εισιτηρίου διαρκείας που θέλει να παραλάβει, ή επικυρωμένη από Δημόσια Αρχή εξουσιοδότηση.

Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει αγορά με την χρήση πιστωτικής κάρτας και δεν έχουν υπογράψει την αντίστοιχη απόδειξη, θα πρέπει να υπογράψουν το σχετικό παραστατικό, με την προσέλευση τους για την παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας.

Σε περίπτωση που φίλαθλος επιθυμεί την παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας φίλου του που χρησιμοποίησε πιστωτική κάρτα χωρίς να υπογράψει σχετικό παραστατικό, θα πρέπει να προσκομίσει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σχετική εξουσιοδότηση επικυρωμένη από Δημόσια Αρχή, διαφορετικά η παραλαβή δεν θα είναι εφικτή.

Τηλ. πληροφοριών: 210 48 32 331

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δ/νση Διαχείρισης Εισιτηρίων


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons