OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Δεν έμεινα ικανοποιημένος...

Προβληματισμένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τη λήξη του φιλικού με την Ζούλτε Βάρεγκεμ (1-1).

Στο πολύ κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του στάθηκε ο Βάσκος τεχνικός με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τους Βέλγους. «Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο το παλέψαμε περισσότερο και ε'ιχαμε περισσότερη ένταση και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο όμως ήμασταν πολύ κακοί».

Στη συνέχεια, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ερωτηθείς για το τι έφταιξε πρόσθεσε: «Είχαμε ένα ταξίδι τριών ωρών για να έρθουμε εδώ να παίξουμε το φιλικό, όμως σίγουρα αυτό δεν είναι δικαιολογία».

Στη συνέχεια, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ερωτηθείς για το τι έφταιξε πρόσθεσε: «Είχαμε ένα ταξίδι τριών ωρών για να έρθουμε εδώ να παίξουμε το φιλικό, όμως σίγουρα αυτό δεν είναι δικαιολογία», ενώ σχετικά με το γεγονός ότι σε ένα περίπου μήνα ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις των Πειραιωτών, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μου μέχρι τώρα έχουν παίξει μόλις 45 λεπτά. Η εντύπωση μου δεν είναι σε καμία περίπτωση η ιδανική και αυτή που θα ήθελα».

Τέλος, αναφορικά με το φιλικό της Τρίτης κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης, ξεκαθάρισε: «Εμένα με ενδιαφέρει να παρουσιαστεί καλή η ομάδα μου και όχι η Βέρντερ». 
 
http://www.katimagiko.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons