OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Διεθνείς ύμνοι για Γκρμπιτς...

Αποθέωση για τον Πέταρ Γκρμπιτς από το διεθνές περιοδικό «World Soccer»! Ως «η δύναμη που οδήγησε τη Μόγκρεν στον τίτλο» χαρακτηρίζεται ο Μαυροβούνιος άσος του Θρύλου.

Ο Πέταρ Γκρμπιτς δεν ξεκίνησε… φορτσάτος την φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού, ωστόσο όσο ο καιρός περνάει δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του. Στα φιλικά, έως τώρα, τα έχει πάει εξαιρετικά –τηρουμένων των αναλογιών- και μοιραία ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δείχνει να δικαιώνεται για την επιλογή του.

Το έγκυρο διεθνές περιοδικό ποδοσφαίρου «World Soccer» ασχολείται εκτενώς στο τεύχος Ιουλίου με τον Μαυροβούνιο μεσοεπιθετικό του Θρύλου, στο κομμάτι που γίνεται αναφορά στο περσινό πρωτάθλημα της πατρίδας του. Ο Γκρμπιτς είναι το κεντρικό πρόσωπο του ρεπορτάζ για την πρωταθλήτρια Μόγκρεν με κεντρική φωτογραφία και λεζάντα «Η δύναμη που οδήγησε τη Μόγκρεν» (σ.σ. εννοείται στον τίτλο).

Όσον αφορά στο κείμενο, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Το κλειδί της Μόγκρεν για τον δεύτερο τίτλο της ήταν η ηγετική φυσιογνωμία στη μεσαία γραμμή του αρχηγού, Πέταρ Γκρμπιτς, και τα γκολ του Βλάντιμιρ Γκλούστσεβιτς». Ο Γκμπιτς βεβαίως χαρακτηρίζεται ως παίκτης της σεζόν στο πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου, τίτλο που κέρδισε και από την UEFA.

Κατά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 23χρονος εξτρέμ βρέθηκε σε δαιμονιώδη φόρμα και άπαντες στον Ολυμπιακό ελπίζουν να συνεχίσει φέτος από όπου ακριβώς σταμάτησε…
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons