OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Έκλεισε Γκετσεβίτσιους...

Στον Ολυμπιακό φαίνεται να έχει κλείσει ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, σύμφωνα με λιθουανική ιστοσελίδα. Διαβάστε τη διάρκεια του συμβολαίου του 23χρονου μπασκετμπολίστα με τους "ερυθρόλευκους"....

Ο σούτινγκ γκαρντ της Λιέτουβος Ρίτας, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους φαίνεται να είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Alfa.it".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ πλήρωσε το ποσό των 60.000 ευρώ  στην Λιέτουβος για να αποκτήσει τον παίκτη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Γκετσεβίτσιους την περασμένη σεζόν στην Ευρωλίγκα είχε 11.1 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ ανά ματς.

Ο Λιθουανός σούτινγκ γκαρντ είναι διεθνής με τη Εθνική της χώρας του, με την φανέλα της οποίας έχει  κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 2010.

Την περσινή σεζόν ο Γκετσεβίτσιους αγωνίστηκε σε 4 αγώνες Βαλτικής Λίγκας με τη Λιέτουβος έχοντας 9.3 πόντους, 1.8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 0.8 κλεψίματα ανά ματς, επίσης να τονίσουμε ότι το ρεκόρ πόντων στην καριέρα του Γκετσεβίτσιους είναι οι 21 πόντοι που σημείωσε απέναντι στην Εφές Πίλσεν σε αγώνα Ευρωλίγκας.

Εδώ πρέπει να πούμε ότι το λιθουανικό δημοσίευμα επικαλείται ελληνικά ΜΜΕ, στα οποία αναφέρεται ότι ανακοινώθηκε η μεταγραφή, γεγονός το οποίο μέχρι στιγμής δεν ισχύει, χωρίς όμως να αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο μέσα στις επόμενες ημέρες...
http://www.sport24.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons