OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Περιμένει Φέισα και Γέστε...

Την προσθήκη των Λιούμπομιρ Φέισα και Φρανθίσκο Γέστε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού περιμένει ο Ερνέστο Βαλβέρδε πριν κάνει οποιαδήποτε εισήγηση για μεταγραφή. Τόσο ο Σέρβος, όσο και ο Βάσκος χαφ θεωρούνται σημαντικοί από τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» αφού ο πρώτος αποτελεί επένδυση για το μέλλον ενώ οι δημιουργικές ικανότητες του δεύτερου κρίνονται απαραίτητες.

Αποφάσεις θα πάρει, κατά τα φαινόμενα, ο Ισπανός τεχνικός μετά το φιλικό με τη Γουέστ Μπρόμιτς που θα γίνει στις 4 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη. Μία από τις λύσεις που εξετάζονται για το χώρο της μεσαίας γραμμής, σε περίπτωση που εγκριθεί μεταγραφή, είναι αυτή του Αλέξανδρου Τζιόλη, για τον οποίο όμως δεν τίθεται θέμα μέχρι στιγμής, ενώ θα πρέπει να είναι και διαθέσιμος εκείνη τη χρονική περίοδο. Η ονοματολογία, βέβαια, συνεχίζει να «ανθίζει» με τα ονόματα των Ντιαρά και Πόουλσεν να παραμένουν στο προσκήνιο, αν και από το στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας τόνιζαν σχετικά:

«Η ομάδα παίζει φιλικά παιχνίδια για να είναι έτοιμη στο τέλος Αυγούστου, άσχετα από την εμφάνιση στο ματς με τη Ζούλτε ή με τη Βέρντερ. Ο προπονητής βλέπει αυτά που θέλει, βγάζει τα συμπεράσματά του και συνεχίζεται η δουλειά. Δεν υπάρχουν ούτε τα ονόματα που γράφονται ούτε αυτά που δεν γράφονται».

Τα «μηνύματα» σε Πάντελιτς-Τοροσίδη

Ο αποκλεισμός των Βασίλη Τοροσίδη και Μάρκο Πάντελιτς από την αποστολή του αγώνα κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης περιελάμβανε μηνύματα από τον Ερνέστο Βαλβέρδε στους δύο παίκτες. Ο Ισπανός προπονητής έδειξε στον Έλληνα μπακ ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα της μεταγραφής του οριστικά, αφού ακόμα δεν έχει έρθει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, αν και οι επαφές με συλλόγους του εξωτερικού συνεχίζονται.

Από την άλλη πλευρά, η περίπτωση του Σέρβου στράικερ είναι πιο ξεκάθαρη. Ο Βαλβέρδε δεν τον συμπεριλαμβάνει στις βασικές του επιλογές για την επιθετική γραμμή της ομάδας του και τον έχει ως τελευταία λύση. Βέβαια οι κακές, μέχρι τώρα, παρουσίες του Κέβιν Μιραλάς προβληματίζουν, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Τα παζάρια για Σάντσες

Μεγαλύτερες απαιτήσεις για την πώληση του Κάρλος Σάντσες φέρεται να προβάλει εσχάτως η Βαλενσιέν. Ο πρόεδρός της, Φρανσίς Ντεκουριέρ, διεμήνυσε στον Κολομβιανό μέσο να προσκομίσει πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ για να φύγει και μάλιστα μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία ενδιαφέρον υπάρχει από τις Λιόν, Ουντινέζε και Ολυμπιακό, αν και από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» έχουν «παγώσει» οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για τον 25χρονο χαφ. Αν μάλιστα συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι, δεν πρόκειται να επανέλθουν. Θα το εξετάσουν και μπορεί ν' αλλάξουν τα δεδομένα, μόνον αν πάει η πλευρά του παίκτη και της ομάδας του στον Ολυμπιακό.

Αρχηγός ο Μέλμπεργκ

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο πρώτο παιχνίδι στο οποίο συνυπήρξε στη βασική ενδεκάδα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα πήρε ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός έχει αποκτήσει προβάδισμα για να είναι αυτός ο νέος αρχηγός του Ολυμπιακού, αν και αυτό δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα. 

http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons