OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ώρα για το πρώτο τεστ...

Κόντρα στη βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ στις 20:00 (Novasports 2) θα δώσει ο Ολυμπιακός το πρώτο του πραγματικό τεστ για το φετινό καλοκαίρι. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει πέντε παίκτες στη διάθεσή του, τους Γέστε, Φέισα, Φουστέρ, Γκαλίτσιο και Μέγερι.

Σε βελγικά εδάφη και συγκεκριμένα το γήπεδο του «Ρέγκενμποογκσταντιον», ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του φιλικό κατά την παραμονή του στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 20:00 (Novasports 2) τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στο πρώτο επί της ουσίας πραγματικό τεστ του καλοκαιριού (σ.σ. θα ακολουθήσουν άλλα τρία φιλικά πριν η ομάδα επιστρέψει στην Ελλάδα). Το πρώτο φιλικό, κόντρα στην Πολόνια Βαρσοβίας στο Γένμπαχ ήταν περισσότερο ένα απλό χαλάρωμα μετά τις προπονήσεις στο Ζέεφελντ. Σήμερα ωστόσο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την... πρόοδο των «ερυθρόλευκων» κόντρα σε μια ομάδα που ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το βελγικό πρωτάθλημα σε έξι μέρες.

Στη διάθεση του «Τσινγκούρι» δεν θα είναι πέντε ερυθρόλευκοι και συγκεκριμένα οι Φραν Γιέστε, Λιούμπομιρ Φέισα, Γιώργο Γκαλίτσιος, Μπάλας Μέγιερι και Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Γέστε δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, όπως συμβαίνει και με τον Φέισα, μετά την θλάση που υπέστη κατά την παραμονή στο Ζέεφελντ. Αντίθετα, ο Νταβίντ Φουστέρ που δέχθηκε ένα χτύπημα στην χθεσινή προπόνηση θα μείνει εκτός περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Μέγερι συνεχίζει να κάνει ατομικό πρόγραμμα αφού δεν είναι ακόμη σε θέση να πιάσει μπάλα μετά τον τραυματισμό του στο χέρι. Τέλος, αναφορικά με τον Γιώργο Γκαλίτσιο, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, απλά ο προπονητής έκρινε ότι πρέπει να μείνει εκτός από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όλοι τους θα μείνουν στο Έρμελο για προπόνηση, στο γήπεδο το πρωί, στο γυμναστήριο το απόγευμα.

Η αποστολή του Θρύλου για το ματς κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ: Κοστάντσο, Δασκαλάκης, Σουμπίνιο, Τζιμπούρ, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Ριέρα, Τοροσίδης, Βαλεριάνος και Παπάζογλου.
 
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons