OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Θέλει φιλικό με Ολυμπιακό στο Φάληρο η Σαχτάρ...

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ επιθυμεί να δώσει φιλικό παιχνίδι μέσα στον Αύγουστο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Οι Ουκρανοί βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Πειραιώτες για την οριστικοποίηση του αγώνα.

Ο Σεργκέι Πάλκιν, Γενικός Διευθυντής της Σαχτάρ Ντόνετσκ, σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως η ουκρανική ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό ώστε οι δύο σύλλογοι να δώσουν φιλικό παιχνίδι μέσα στον Αύγουστο.  

Η Σαχτάρ θα αγωνιστεί κατευθείαν στους ομίλους του Champions League, αλλά επιθυμεί να δώσει ορισμένα δυνατά τεστ με δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες, για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο έτοιμη στην διοργάνωση. Στις 27 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Λιόν στην Ουκρανία, αλλά επιδιώκει μέσα στον Αύγουστο να κοντραριστεί και με έναν ακόμη αντίπαλο επιπέδου Champions League σε εκτός έδρας ματς. Για αυτόν τον λόγο έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για φιλικό στο Φάληρο.

Οι ερυθρόλευκοι ακόμη δεν έχουν απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην πρόταση της ομάδας από το Ντόνετσκ, αλλά εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμπεριλάβουν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στο πρόγραμμα τους. Μέσα στον Αύγουστο, πάντως, ο Ολυμπιακός έχει κανονίσει να αντιμετωπίσει πρώτα την αγγλική Γουέστ Μπρομ (4/8) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στη συνέχεια τον ΠΑΣ Γιάννινα (13/8) εκτός έδρας, ενώ στις 17 του μήνα οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν στο Φάληρο την τουρκική Γαλατασαράι.

"Σχεδιάζουμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό"

Για το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σαχτάρ Ντόνετσκ μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της ουκρανικής ομάδας, Σεργκέι Πάλκιν, ο οποίος σχολίασε τα εξής: "Σχεδιάζουμε να παίξουμε στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό. Όμως ακόμα το φιλικό δεν έχει οριστικοποιηθεί. Συνήθως η γηπεδούχος ομάδα είναι αυτή που καλύπτει τα έξοδα του ταξιδιού και της διαμονής αλλά όχι περισσότερο για δύο νύχτες".



http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons