OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Σε ρυθμούς… Γέστε...

Σε ρυθμούς Φραν Γέστε κινούνται άπαντες στον Ολυμπιακό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Βάσκος, έχει καταφέρει να κερδίσει τους συμπαίκτες και την τεχνική ηγεσία από τις πρώτες του προπονήσεις και άπαντες περιμένουν να είναι 100% έτοιμος, έτσι ώστε το ταλέντο του να… μπει στην ομάδα και να αποτελέσει ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Γέστε μάλιστα έφερε αναμνήσεις από Ζιοβάνι κατά την διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης, όταν πέτυχε ένα καταπληκτικό τέρμα με λόμπα. Κατά τα άλλα, η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται με τον Βαλβέρδε να δείχνει ικανοποιημένος από όσα βλέπει και να περιμένει πως και πως την επιστροφή των Γέστε και Φέισα στην ομάδα.

Ειδικά για τον Σέρβο μέσο, ο Βαλβέρδε, περιμένει να δει το κατά πόσο θα ενταχθεί στην ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων», προκειμένου να κάνει στη συνέχεια την εισήγησή του, για την απόκτηση πρωτοκλασάτου αμυντικού μέσου ή όχι. Ο έμπειρος τεχνικός, δείχνει να έχει εμπιστοσύνη και στον Ουρτάδο, ο οποίος έδειξε δείγματα του ταλέντου του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βέρντερ, η οποία κατά πολλούς, ήταν η καλύτερη από την ημέρα της απόκτησής του από τον σύλλογο του Πειραιά.

Ενοχλημένοι με Ρόμενταλ, Λεονάρντο

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τον Ντένις Ρόμενταλ και τον Λεονάρντο είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Αυτό, επειδή αμφότεροι δεν υπολογίζονται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο δείχνουν την πρόθεση να πιαστούν από τα συμβόλαιά τους, μη δείχνοντας πρόταση εύρεσης κοινής λύσης για την αποδέσμευσή τους.

Ο Δανός μάλιστα, έχει ενημερωθεί εδώ και δύο μήνες, προκειμένου να βρει ομάδα, ωστόσο δεν έκανε… τίποτα όλο αυτό το διάστημα, ενώ ζήτησε και ραντεβού από τον Βαλβέρδε, προκειμένου να του ζητήσει να παραμείνει στον σύλλογο. Από την άλλη πλευρά, ο Βραζιλιάνος επιστρέφει από τον δανεισμό του, με τους «ερυθρόλευκους» να μην επιθυμούν να τον κρατήσουν, ωστόσο δύσκολα θα μπορέσει να βρει ομάδα που θα ικανοποιεί τις οικονομικές του απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να μην δείχνει πρόθεση να αποχωρήσει.
 
http://www.sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons