OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Τα "όσκαρ" και τα "βατόμουρα" του φιλικού...

Το γενικό συμπέρασμα από το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Ζούλτε Βάρεγκε, είναι ότι η ομάδα συνολικά θέλει αρκετή δουλειά για να φθάσει στο επίπεδο που θέλει ο Βαλβέρδε αλλά και η πλειοψηφία των φίλων της ομάδας. Οι δύο ενδεκάδες ήταν μια μίξη αυτών που προορίζονται για βασικοί με αυτούς που λογικά θα έρχονται από τον πάγκο, οπότε το ματς ήταν αποκλειστικά για να δει κάποια πράγματα κυρίως σε ατομικό επίπεδο ο Ισπανός τεχνικός.

Από τους παλιούς παίκτες ξέρουμε λίγο πολύ τι μπορούμε να περιμένουμε στη συνέχεια συνεπώς, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ο έλεγχος των νέων.

Κοστάντσο: Σίγουρος στις επεμβάσεις του, καλά αντανακλαστικά, μιλούσε διαρκώς στους αμυντικούς του δίνει την εντύπωση ότι θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα. Βγάζει σιγουριά και αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν για έναν τερματοφύλακα.

Δασκαλάκης: Καλά στοιχεία και από τον Κρητικό πορτιέρο. Στο γκολ δεν φέρει ευθύνη, ενώ και στο τετ α τετ από το λάθος του Μέλμπεργκ έκανε τη δουλειά του ως όφειλε. Μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη εναλλακτική λύση.

Βαλεριάνος: Όσο περνούσε ο χρόνος ο αρχικός τσαμπουκάς έδινε την θέση του σε χαμένες μονομαχίες και ένα γενικό άγχος. Φταίει πάντως και η κακή μέρα των μέσων που δεν μπορούσε να βρει στηρίγματα και να βγάλει τη μπάλα μπροστά. Από την πλευρά του έγιναν αρκετές φάσεις. Θέλει προσπάθεια.

Παπάζογλου: Δίνει την εντύπωση ότι έχει καταλάβει σε ποια ομάδα παίζει. Πολύ δυνατός στις μονομαχίες, έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του και στις μεταβιβάσεις, μπορεί να βοηθήσει και επιθετικά στη στημένα. Θέλει μεγαλύτερη προσοχή στα μαρκαρίσματα γιατί θα μαζεύει εύκολα κάρτες.

Σουμπίνιο: Εκτός κλίματος και γενικά χαμένος μέσα στο γήπεδο. Δεν κατάλαβε ποτέ τον ρόλο που του είχε αναθέσει ο Βαλβέρδε δεν ζήτησε μπάλες ως όφειλε και με τέτοιες εμφανίσεις δύσκολα θα μπορέσει να μείνει στην ομάδα.

Χαβίτο: Από διάθεση είχε, του έλειπε όμως η ουσία που είναι και το ζητούμενο. Από την πλευρά του έγιναν όλες οι προσπάθειες του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος, αλλά κυρίως λόγω του Τοροσίδη και όχι του Ισπανού. Θέλει δουλειά.

Κάταϊ: Δείχνει ότι ξέρει μπάλα, «μυρίζεται» τις φάσεις και μπορεί να απειλήσει. Ήταν φανερό το άγχος του και θα πρέπει να το αποβάλλει για να παρουσιάσει όσα μπορεί. Θα κριθεί και στα επόμενα ματς.

Γκρίμπιτς: Αν άρχιζαν αύριο τα επίσημα ματς θα έπρεπε να ήταν ο βασικός στην δεξιά πτέρυγα. Δεν στεκόμαστε στις «ποδιές» που έκανε στους αντιπάλους, οι Σέρβοι είναι τεχνίτες και τα κάνουν αυτά. Είναι γρήγορος, πολύ δυνατός δεν έχει άγχος και τελειώνει και φάσεις. Αν συνεχίσει έτσι πάει φουλ για ενδεκάδα. Θα δούμε αν έχει και διάρκεια. 

http://www.rednews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons