OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Παίρνουν χαφ...

Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα... Η εμφάνιση στο ματς με την Χέρενφεν δε θορύβησε κανέναν. Ήλθε όμως, όχι απλά για να βοηθήσει στην εξαγωγή συμπερασμάτων, αλλά να τα οριστικοποιήσει κιόλας! Η ομάδα πάσχει στη θέση του αμυντικού μέσου και η «γιατρειά» καλείται να βρεθεί άμεσα. Ένα και ένα κάνουν δύο... Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ξε-μείνει στη θέση του ανασταλτικού μέσου με τον Μοντέστο, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα ως δεξιός στόπερ!

Απο κει και πέρα, για να μην είμαστε άδικοι, υπάρχει και ο Λιούμπομιρ Φέισα τον οποίο όμως ακόμη δεν έχουμε δει. Κι αν ο Σέρβος αποδειχθεί λίρα εκατό, τότε όλα καλά. Αν όχι όμως... Γιατί αν περιμένουμε από τον Μόισες Ουρτάδο, τότε... Ο Ισπανός έχασε και την τελευταία, φαινομενικά, ευκαιρία που του παρουσιάστηκε παρουσιάζοντας ακόμη ένα νωχελικό, χωρίς πάθος που η συγκεκριμένη θέση επιζητά και χωρίς δύναμη πρόσωπο και έδειξε σε ακόμη ένα ματς ανήμπορος να βοηθήσει τον Θρύλο. Όλα αυτά δεν τα είδαμε -και τα γράψαμε- μόνο εμείς. Τα βλέπουν και όσοι καλούνται να πάρουν αποφάσεις με γνώμονα μόνο το καλό του Ολυμπιακού. Και αυτοί λοιπόν δηλώνουν αποφασισμένοι...

Δεν αποκλείεται το ραντεβού που αναμένεται να έχουν αύριο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο προπονητής της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε ν'αλλάξει τις ισορροπίες που αφορούν το θέμα της προσθήκης ακόμη ενός ποδοσφαιριστή. Μπορεί πριν η ομάδα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό το Έρμελο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε να έλεγε ότι μέχρι το φιλικό με την Γουέστ Μπρόμγουιτς στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα πορευτεί με το υλικό που έχει στη διάθεσή του, ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η πιθανότητα ν' αλλάξει κάτι είναι πολύ μεγάλη. Τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτά που εξετάζονται.

Κάρλος Σάντσες, Μαχαμαντού Ντιαρά και ένα όνομα έκπληξη φέρονται ν' αποτελούν τους στόχους. Ο Κολομβιανός μάλιστα έχει ένα μικρό προβάδισμα το οποίο ως γνωστόν του το έχει δώσει ο ίδιος ο Ερνέστο Βαλβέρδε που έχει ζητήσει την απόκτησή του. Βέβαια στην ΠΑΕ λένε ξεκάθαρα ότι για την περίπτωσή του δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω απ' αυτό που έχουν ήδη κάνει καταθέτοντας μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση στην Βαλενσιέν. Επιζητούν όμως και την συνδρομή του «τσακαλιού». Ο ποδοσφαιριστής δύναται να πιέσει από την πλευρά του για να τελειώσει η υπόθεση και τα αμέσως προσεχή 24ωρα αναμένεται ν΄αποδειχθούν ιδιαίτερα κρίσιμα.

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons