OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ιδανικός ο Λούκας για Ντούντα...

Για την απόκτηση του Καλίν Λούκας μίλησε ο συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος τον χαρακτήρισε ιδανικό. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Θρύλου.

Με τα καλύτερα λόγια για το τελευταίο απόκτημα του Ολυμπιακού, μίλησε ο Βαγγέλης Αγγέλου στον "Sentra 103,3".

Ο βοηθός προπονητή των Κυπελλούχων αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά που έκαναν τους ερυθρόλευκους να αποκτήσουν το νεαρό Αμερικανό.

"Ο σχεδιασμός και η συγκρότηση δεν έχει τελειώσει. Το μπάσκετ, όπως και η ζωή είναι θέμα χημείας. Χαράχτηκε μια γραμμή μέσα από συνεργασία διοίκησης προπονητή και προσπαθούμε να ταιριάξουμε τη μεταγραφική γραμμή με τις συνθήκες.

Ο χαρακτήρας, η νοοτροπία δεν πρέπει να συγκρίνονται με τη νέα οικονομική πολιτική. Το μπάσκετ είναι παραγωγή αθλητικού προϊόντος στον κόσμο", είπε αρχικά ο Βαγγέλης Αγγέλου και συνέχισε σχετικά με τον Καλίν Λούκας:

"Είχαμε πάρα πολλές προτάσεις, έγιναν πάρα πολλές συνομιλίες... Η ομάδα χτίζεται σε τρεις ταχύτητες και στην πρώτη εξ αυτών είναι οι έμπειροι παίκτες που θα μυήσουν τους άπειρους. Ένας παίκτης που είναι 22 χρόνων αλλά στα 20 του έχει οδηγήσει την ομάδα του σε ένα κολεγιακό φάιναλ φορ είναι μεγάλη υπόθεση.

Τα χαρακτηριστικά που ο Ολυμπιακός έψαξε στον Λούκας ήταν το ταλέντο, η οικογένεια, το σχολείο, ο χαρακτήρας, η νοοτροπία, η ηγετική ικανότητα, η συνεργασία, η απόφαση και η εκτελεστικότητα όταν πρέπει. Αυτός ο παίκτης πληροί πολλά πράγματα για να συνεργαστεί στο πρόγραμμα Ιβκοβιτς".

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons