OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Η... ξεχωριστή Ζούλτε Βάρεγκεμ...

Tο 2006 έκλεψε την παράσταση όταν, ως πρωτάρα στην Ευρώπη, έφτασε μέχρι τους «32» του Κυπέλλου UEFA, όπου και αποκλείστηκε με δύο ήττες από τη Νιούκαστλ. Εκείνο το διάστημα έκανε αισθητή την παρουσία της η Ζούλτε Βάρεγκεμ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο πρώτο φιλικό στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας.

Η Κυπελλούχος Βελγίου του 2006 δεν ήταν έκτοτε κάτι… συναρπαστικό (πέρυσι τερμάτισε 11η στο βελγικό πρωτάθλημα), αλλά τους τελευταίους μήνες είχε την τιμητική της στο διαδίκτυο, με αφορμή δύο περιστατικά στα οποία πρωταγωνίστησαν βασικοί ποδοσφαιριστές της.

Στο πρώτο, ο τερματοφύλακας (και από τους πιο αξιόλογους ποδοσφαιριστές της) Σάμι Μπόσουτ προσπαθεί να δώσει πάσα με το χέρι, αλλά η μπάλα του παίζει πολύ άσχημο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δεχθεί ένα από τα πιο… ντροπιαστικά γκολ της καριέρας του.

Στο δεύτερο, ο καλύτερος επιθετικός της ομάδας (και πρώτος σκόρερ της στο περυσινό πρωτάθλημα με 13 γκολ) Αμπίμπ Αμπίμπου, κυνηγάει και πετάει εκτός αγωνιστικού χώρου μια… πάπια που είχε εισβάλλει σε αυτό! Στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, πάντως, δεν θα μας απασχολήσει ο Κεντροαφρικανός ποδοσφαιριστής, γιατί είναι τραυματίας.
Ποιοι αξίζουν προσοχής; Κατά κύριο λόγο ο Καλίντ Χάιλαντ, 22χρονος μέσος από το Τρινιντάντ & Τομπάγκο, το όνομα του οποίου «έπαιξε» παλαιότερα και για τον Ολυμπιακό. 

http://www.gavros.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons