OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Η προπόνηση της Παρασκευής...

Μέρα με τη μέρα ο ρυθμός με τον οποίο οι παίκτες του Ολυμπιακού προετοιμάζονται για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, εντείνεται. Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν και σήμερα το πρωί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική.

Δούλεψαν αρκετά στις στημένες φάσεις, οι οποίες έχουν αποφέρει πολλά γκολ για την ομάδα μας κατά την εφετινή περίοδο. Παράλληλα, έκαναν δίτερμα, στο μισό γήπεδο, δουλεύοντας πολύ στο κομμάτι της σωστής αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε διαρκώς οδηγίες για το πώς θα πρέπει ο Ολυμπιακό να αναπτύσσει το παιχνίδι του, αλλά και να αναχαιτίζει τις αντίπαλες επιθέσεις.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και μοναδικός απών από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα επανέλθουν στο γήπεδο στις 10:30, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν το ντέρμπι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons