OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Την επόμενη θα κάτσω στο πέταλο...

Ο Τζος Πάουελ βρίσκεται λιγότερο από έναν μήνα στον Ολυμπιακό, αλλά φαίνεται πως του αρέσει πολύ η Αθήνα και όλα όσα συμβαίνουν γύρω του. Ο Αμερικανός σέντερ του Θρύλου άκουγε πολλές ιστορίες για την τρέλα που κουβαλάνε οι οπαδοί της ομάδας για την οποία αγωνίζεται και ζήτησε αποδείξεις! Κάποια μέλη του Ολυμπιακού τον προέτρεψαν λοιπόν να πάει να παρακολουθήσει την ποδοσφαιρική αναμέτρηση για το Champions League μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και της Άρσεναλ. Οι άνθρωποι της ομάδας του βρήκαν εισιτήρια, ο Πέρο Άντιτς ο οποίος λατρεύει το ποδόσφαιρο δέχτηκε να τον συντροφεύσει και ο Πάουελ πέταξε από τη χαρά του.

Ο Αμερικανός στην πτήση για το Ζάγκρεμπ όποτε δεν κοιμόταν, μιλούσε στους υπόλοιπους για την εμπειρία του και έτσι τη μοιράστηκε και μαζί μας στον «ΓΑΥΡΟ». Ο Πάουελ αρχικά παραδέχτηκε ότι «Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που παρακολούθησα ποδοσφαιρικό αγώνα και τρελάθηκα από τη χαρά μου. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω καλά καλά τους κανονισμούς ποδοσφαίρου, αλλά η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν ασύλληπτη»! Ο Αμερικανός συνέχισε με τον ενθουσιασμό του να ανεβαίνει συνεχώς, «χάρηκα που νίκησε ο Ολυμπιακός και πανηγύρισα αρκετά στα δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα. Το έζησα τόσο πολύ, που σε κάποιες ευκαιρίες βγήκαν και από το δικό μου στόμα ορισμένα επιφωνήματα ατυχίας, όπως συνέβαινε σε όλο τον κόσμο. Η ηχητική του γηπέδου ήταν φανταστική και νόμιζα ότι ήταν περισσότερο από 30.000 άνθρωποι στην κερκίδα».

Για τον Αμερικανό, γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι η συγκεκριμένη εμπειρία θα του μείνει χαραγμένη σε όλη του τη ζωή: «Ο Πέρο μου είπε ότι ήταν ματς για την κορυφαία διοργάνωση μεταξύ συλλόγων. Θέλω πολύ να ξαναπάω, αλλά δεν θέλω να κάθομαι εκεί που ήμουν με την αγγλική ομάδα. Καθόμασταν στο κέντρο, αλλά πολλές φορές χάζευα τους οπαδούς στις θέσεις πίσω από τα τέρματα (σ.σ. πέταλα) και δεν έβλεπα μπάλα. Την επόμενη φορά θέλω να κάτσω εκεί, να χοροπηδάω ρυθμικά» για να συνεχίσει τονίζοντας ότι «δεν καταλάβαινα λέξη από όσα έλεγαν πέραν του ονόματος της ομάδας μας, αλλά μου άρεσε ο ρυθμός των τραγουδιών. Ο Πέρο μού εξηγούσε συνεχώς και μου ανέφερε ότι την Κυριακή υπάρχει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αν δεν έχουμε υποχρεώσεις, θα το δω στην τηλεόραση γιατί μου είπε ότι παίζουμε εκτός έδρας».

Ο Τζος λόγω κρύου φορούσε κουκούλα στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να μην τον αντιληφθούν οπαδοί του Θρύλου: «με παρότρυναν να συνεχίσω να παίζω καλά και να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Φαντάζομαι τι θα γίνει όταν παίξουμε στο ΣΕΦ».

Έκανε... χέρια στο αεροπλάνο...

Στην πτήση προς Ζάγκρεμπ, αν δεν γνώριζε κάποιος την εμπειρία του Πάουελ θα τον περνούσε για τρελό. Καθόταν σε μία καρέκλα στριμωγμένος και σήκωνε τα χέρια του ψηλά χτυπώντας τα ρυθμικά. Με αυτόν τον τρόπο μοιραζόταν με τους συμπαίκτες του την ίδια κίνηση που έκανε μαζί με 30.000 Έλληνες οπαδούς στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ, «τρελάθηκα όταν όλο το γήπεδο σήκωσε τα χέρια ψηλά και χειροκροτούσε ρυθμικά».

«Φαινόταν ο ενθουσιασμός στο πρόσωπό του»...

Ο Πέρο Αντιτς έχει βρεθεί και άλλες φορές σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση του Ολυμπιακού, αλλά είχε επιπλέον λόγο να χαμογελάει για το ματς με τους Άγγλους, «ο Τζος έκανε σαν παιδάκι που το πήγαινες κάπου για πρώτη φορά. Συνεχώς κοιτούσε αφηρημένος και χάζευε τόσο το ματς όσο και την εξέδρα. Βέβαια, μου έκανε αρκετές ερωτήσεις αφού δεν γνωρίζει πολλά από ποδόσφαιρο, αλλά ο ενθουσιασμός φαινόταν στο πρόσωπό του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons