OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου απο Π.Α.Ε. Ολυμπιακός...12/03/11

Ερνέστο Βαλβέρδε: Στόχος μας η νίκη για να κατακτήσουμε και μαθηματικά τον τίτλο...

Με στόχο τη νίκη για να σφραγίσει τον τίτλο του Πρωταθλητή πηγαίνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην Θεσσαλονίκη, όπως τονίζει και στην δήλωση που έκανε στο www.olympiacos.org ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο κ. Βαλβέρδε είπε ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσπαθήσει να κάνει πράξη αυτήν την πρώτη ευκαιρία που έχει για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο:

«Έχουμε πέντε ευκαιρίες, πέντε παιχνίδια, για να είμαστε Πρωταθλητές και αύριο είναι η πρώτη ευκαιρία μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αύριο. Εμείς δεν κοιτάζουμε τι κάνουν οι αντίπαλοί μας, Παναθηναϊκός, Π.Α.Ο.Κ., αλλά τι κάνουμε εμείς.

Ξέρουμε ότι ο αγώνας είναι σημαντικός και για τον Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος έχει ένα επίσης σημαντικό ημιτελικό την Τετάρτη. Η θέλησή μας είναι να παίξουμε ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να τρέξουμε. Εμείς ξέρουμε ότι αν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί θα πρέπει να τρέξουμε πολύ, ενώ και οι αντίπαλοί μας για να μας κερδίσουν θα πρέπει να κάνουν το ίδιο.

Γνωρίζουμε ότι το αυριανό θα είναι ένα παιχνίδι με συνεχόμενο ρυθμό άμυνα - επίθεση και σίγουρα αυτό θα είναι πολύ κουραστικό και θέλει τρέξιμο.»

Και κατέληξε:

«Πάνω απ' όλα είμαστε δύο καλές ομάδες που και οι δύο θέλουν τη νίκη.»

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό (Κυριακή 13/3, 19:30) παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.

Ο Ρ. Μπράβο συνέχισε το έντονο πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Γ. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλος, Μιραλάς, Ριέρα, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

http://www.olympiacos.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons