OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ο… (ΚΩΣΤΑΣ) ΜΑΚΡΗΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΜΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΑ)...

***Καλημέρα ΓΑΥΡΟΙ! Μετά τους Παναθηναικούς, που προφανώς διαβάζουν κατά δεκάδες τον "ΓΑΥΡΟ" κατάλαβα τις τελευταίες μέρες ότι έχουμε και ΕΝΩΣΙΤΕΣ μαζοχιστές στην συντροφιά του ΓΑΥΡΟΥ! Αφού λοιπόν με ρωτάνε οι φίλοι ΑΕΚτζήδες, θα τους απαντήσω!

Καμμιά αντιπαλότητα δεν έχουμε εμείς παραδοσιακά με την ΑΕΚ. Την αντιπαλότητα την δημιούργησαν αυτοί όταν ο Μπάγεβιτς ήρθε στον Ολυμπιακό. Εκεί δημιουργήθηκε το θέμα. Και αυτό με τους νεαρούς ΑΕΚτζήδες. Οι παλιοί ξέρουν καλά ότι την ομάδα τους διαχρονικά την κυνηγούσε ο Παναθηναικός και ποτέ εμείς. Άλλο τώρα αν σας γράφω και σας έχω πεί ότι ΔΕΝ αναγνωρίζω την ΑΕΚ ως ισότιμο αντίπαλο. Μπορεί να εκνευρίζει έναν ΑΕΚτζή αυτό, αλλά τι να κάνω εγώ; Αυτό πιστεύω.

***Όταν δηλαδή ακούς "οι τρείς μεγάλοι", γελάς. Δεν υπάρχουν τρείς μεγάλοι. Η Ελλάδα είναι σαν την Ισπανία. Το δίπολο Μπάρτσα-Ρεαλ. Και μάλιστα εκεί μιλάμε για δυο γίγαντες. Εδώ έχουμε εμάς, τον πραγματικό γίγαντα και έναν… σχεδόν γίγαντα! Τον ΠΑΟ. Η ΑΕΚ, πουθενά. Διότι και ΜΟΝΟ να φανταστείτε ότι ο Τζόρτζεβιτς έχει περισσότερους τίτλους από την ΑΕΚ φτάνετε στο συμπέρασμα που σας λέω…

***ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα για να μη με βρίσετε οι ΕΝΩΣΙΤΕΣ. Για τον κάθε άνθρωπο, η ομάδα του είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ και η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, έτσι; Εγώ σας λέω τα πράγματα απολύτως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ με βάση την ποδοσφαιρική ιστορία αυτού του τόπου… Και τέλος πάντων το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι βαθύτερο. Εδώ οι άνθρωποι δεν έχουν αύριο. Με την ΕΞΑΡΑ θα ασχολούνται μόνο;

*** Για να καταλάβετε τι τους έχουμε κάνει, έχουν στραφεί (οι Αδαμίδηδες που ήθελαν και… χαρούλες) μέχρι και στον Κώστα Μακρή! Ξέρετε ποιος είναι ο Κώστας Μακρής. Εκείνος ο φοβερός τύπος με τα μαλλιά υπερπαραγωγή που πήγε να διαλύσει οριστικά την Παναχαική! Η πλάκα είναι ότι το θέμα αυτό συζητιέται σοβαρά… Μάλιστα ο Μακρής βγήκε και στο ραδιόφωνο για να υποστηρίξει ότι έγινε μια συζήτηση αλλά ότι θα γίνουν κι άλλες… Και εκτός από αυτό είπε τα εξής ΘΕΙΚΑ (μόνο αυτή τη λέξη βρίσκω): "Ένα πράγμα θέλω να τους πω. Να ξεχάσουν το 6-0. Είναι ένα πλασματικό σκορ. Πριν δύο χρόνια, δεύτερη ομάδα στην Ασία βγήκε η Γιουνάιτεντ της Αδελαΐδας. Είχε σαρώσει την ομάδα του Ριβάλντο (Μπουνιοντκόρ) στα ημιτελικά, αλλά στον τελικό, αν και θεωρείτο η καλύτερη ομάδα της Αυστραλίας, έχασε με 6-0 από τη Μέλμπουρν Βίκτορι. Ένα παιχνίδι ήταν, ήταν μια ατυχία. Να κοιτάξουν μπροστά και να πάρουν το Κύπελλο. Τους το εύχομαι. Πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι που συνάντησα το αξίζουν".

***Τώρα για το ότι ο Κούγιας τον κατηγορεί ότι άφησε χρέη τέσσερα εκατομμύρια, καμμιά σαρανταριά αποφάσεις δικαστηρίων σε οικονομική εκρεμμότητα και παίκτες απλήρωτους, ο Μακρής είπε ότι στην Ελλάδα απλά δεν εκτιμήσαμε το… ταλέντο του: "Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα που να έπαιξε στην ομάδα του Κώστα Μακρή και να έμεινε απλήρωτος. Για να μην ακούγονται διάφορα ψέματα. Έχω γνώσεις στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν με άφησαν να τις δείξω στην Ελλάδα".
Τι να σας πώ. Μακάρι να τον αφήσουν τον άνθρωπο να δείξει τις μεγάλες γνώσεις του στο ποδόσφαιρο ως πρόεδρος της ΑΕΚ! Με τις ευχές μας στον κύριο Αδαμίδη και στον κύριο Μακρή! Ελπίζω απλά όλοι αυτοί να μπορούν να τρέξουν γρήγορα την κρίσιμη στιγμή! Άντε και… του χρόνου πάμε για το 9-0!!!

ΥΓ.: Τα χαιρετίσματα μας (από όλους εδώ στο ΓΑΥΡΟ) στην Καλέσα της Κρήτης! Ένα μικρό χωριό, ένα κατακόκκινο χωριό (ούτως ή άλλως όλη η Κρήτη κόκκινη είναι) το οποίο έστειλε το… φασούλι του στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Μπράβο σε όλους!

ΥΓ.2: Και ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ! Την ΠΕΜΠΤΗ στις 7.00 είναι ΩΡΑ ΘΡΥΛΟΥ! ΟΛΟΙ στο Καραϊσκάκη, ΟΛΟΙ κοντά στον Ερασιτέχνη!

ΥΓ.3: Μετά το ποδόσφαιρο και το βόλει, ήρθε και το μπάσκετ να μας τρελάνει χθές! Πάντα τέτοια να έχουμε! Πάντα τέτοια βράδια… Αυτή η Σιένα στο πρώτο μέρος θύμιζε… Σάχα! Απλά, την επόμενη φορά (αύριο) δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα στο ΣΕΦ!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons