OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ήρθε η ώρα να πάει Ευρώπη...


Το "όπου καπνός, υπάρχει και φωτιά..." δεν βγήκε τυχαία και προφανώς στηρίζεται σε πλήθος συμβάντων που το επιβεβαιώνουν σε μέγιστο βαθμό.

Τα δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του Γκιγιέρμο Οτσόα δίνουν και παίρνουν, με τον Ολυμπιακό να είναι συνεχώς σημείο αναφοράς. Έτσι, λοιπόν, η κυρίαρχη άποψη ότι ήρθε η ώρα να αφήσει το Μεξικό για την Ευρώπη γίνεται ολοένα και πιο βαρυσήμαντη και οι "σειρήνες" δυναμώνουν.

Ύστερα από την παραδοχή του ίδιου του Μεξικανού τερματοφύλακα ότι γνωρίζει για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον, οι ποδοσφαιρικοί αναλυτές της εκπομπής «Los Capitanes» του ισπανόφωνου «ΕSPN», αποφάσισαν να σχολιάσουν ενδεχόμενη μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους» και έκαναν μία αναδρομή στην πορεία του.

Ένας από τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στους τίτλους τέλους της καριέρας του Αντώνη Νικοπολίδη και ότι ο Ούρκο Πάρντο αγωνίζεται πλέον βασικός. Μάλιστα ο νεαρότερος της παρέας αστειεύτηκε με τον 40χρονο τερματοφύλακα, λέγοντας πως 'είναι 42-43 χρονών, αλλά μοιάζει με 50, με αυτά τα άσπρα μαλλιά που έχει από τα 28 του".

Η κουβέντα εστιάστηκε στην πιθανότητα ο τερματοφύλακας της Αμέρικα, να έρθει να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ένας λοιπόν από το πάνελ αναρωτήθηκε, κατά πόσο θα ήταν καλό για τον Οτσόα να έρθει να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και δεν θεωρείται από τα κορυφαία της «Γηραιάς Ηπείρου». Κάπου εκεί όμως υπήρξε η αναφορά για το Champions League, στο οποίο θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο ο Ολυμπιακός και ότι θα τον δουν αρκετές ομάδες της Ευρώπης.

«Θα πρέπει να είναι σκληρό να νομίζεις ότι θα παίξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τελικά να μην παίζεις, γι’ αυτό τίποτα δεν λειτουργεί σωστά για τον Οτσόα τελευταία. Νομίζω ότι κάτι συνέβη σε αυτόν τον γκολκίπερ, έχασε την κλάση του, τώρα αρχίζει και παίρνει και πάλι τα πάνω του. Πολύ πίστευαν ότι θα έπαιζαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά τελικά έπαιξε ο Κονέχο (παρατσούκλι του Όσκαρ Πέρες)», ανέφερε ένας εκ των δημοσιογράφων στο θέμα της μη παρουσίας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το πως αυτό τον επηρέασε στην ψυχολογία.

Ειπώθηκαν και άλλα πράγματα για τον Οτσόα, πάντως το θέμα είναι ότι και πάλι ο Ολυμπιακός ήταν στο επίκεντρο και με αφορμή το ενδιαφέρον του για τον εν λόγω γκολκίπερ υπήρξε η συγκεκριμένη συζήτηση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons