OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου απο Π.Α.Ε. Ολυμπιακός...18/03/11

Το Σάββατο διατίθενται τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Κ...

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ την Κυριακή 20/03/2011 και ώρα 19:00 με την Α.Ε.Κ., ενημερώνει τους φίλους της ομάδος για τα εξής:

Τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Σταδίου Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, που βρίσκονται έξω από τη θύρα 17, το Σάββατο 19/03, με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00 και μέχρι εξαντλήσεως των.

Τιμές εισιτηρίων:  30 €, 40 €, 50 €, 75 €, 100 € & VIP 200 €.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του. Δίνονται έως 4 εισιτήρια μόνο για οικογένειες, εφ΄όσον από τις ταυτότητες ή άλλο νόμιμο έγγραφο αποδεικνύεται η οικογενειακή σχέση των αγοραστών των εισιτηρίων.    

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Μοσχάτου...

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δραστηριότητας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 19/3 και ώρα 18:30, επίσκεψη στο Γηροκομείο Μοσχάτου (Κοραή 40) από αντιπροσωπεία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Την αντιπροσωπεία θα αποτελούν ο Διευθυντής της Ακαδημίας Χαράλαμπος Ζελενίτσας και τρεις ποδοσφαιριστές από το τμήματα υποδομής. Στο Γηροκομείο θα διατεθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Δελτίο Τύπου...

Σε εκδήλωση της Π.Ε.Φ.Ο. Λευκωσίας θα βρεθούν σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Γιάννης Μώραλης και ο Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού Τμήματος, Τάσος Μητρόπουλος. Η εκδήλωση που θα γίνει στην αίθουσα του Lemon Park της Κυπριακής πρωτεύουσας, θα αρχίσει στις 21:00 και όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από αυτήν θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.


Προπόνηση...


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με την Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ρ. Μπράβο, ο οποίος ξεπέρασε την ενόχληση που είχε νιώσει στον αριστερό τετρακέφαλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.


Φετφατζίδης & IBAGAZA στο Public Πειραιά...

Την Τρίτη 22 Μαρτίου & ώρα 7 το απόγευμα οι Γιάννης Φετφατζίδης & Ariel Ibagaza θα είναι στο Public στο Πασαλιμάνι για να φωτογραφηθούν με τους φίλους του Ολυμπιακού & να δώσουν αυτόγραφα.  Όσοι βρεθούν το απόγευμα της Τρίτης 22 Μαρτίου στο Public Πειραιά θα μπουν σε κλήρωση με δώρα της αγαπημένης τους ομάδας*!

Public, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα ψυχαγωγίας, Γρηγορίου Λαμπράκη 152-154, Πειραιάς.

http://www.olympiacos.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons