OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 6-0 ( 2' Τζιμπουρρρ), (7' Μέλμπερρρρργκ) , (20' Φουστέρρρρρ) (61' Τζιμπουρρρ) (68' Mιραααλααααααααςςςς) ( 71' Χολέμπααααςςςς)





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μανιάτης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Μιραλάς, Φουστέρ, Τζεμπούρ

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Ποτουρίδης, Μοϊσές, Ντουντού, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Πάντελιτς  

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Λαγός, Νασούτι, Ματέος, Μανωλάς, Ντιόπ, Μίτσελ, Καφές, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπαχά

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Γιάχιτς, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Έντερ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)

ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Πάνου (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»




ΤΕΛΙΚΟ 6-0

20:47
2' καθυστερήσεων χωρίζουν τον Θρύλο από το πρωτάθλημα!


20:43
Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου συνεχίζουν να επιτίθενται ψάχνοντας κι άλλα τέρματα, κατόπιν απαίτησης της ερυθρόλευκης εξέδρας!
20:40
Το παιχνίδι πλησιάζει στο τέλος του και ο Ολυμπιακός στον τίτλο του πρωταθλητή!

20:34
Αλλαγή για τον Ολυμπαικό. Ο Ρόμενταλ παίρνει την θέση του "Τρομοκράτη" στο 77'.

20:32
Ο λαός των ερυθρολεύκων απαιτεί κι άλλα γκολ από τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε!

20:31
Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στο 74' ο Πάντελιτς παίρνει τη θέση του Μιραλάς, ο οποίος αποθεώνεται από τον κόσμο!
20:30
Κίτρινη κάρτα για τον Ριέρα στο 74'.

20:28



Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο! Ο Χολέμπας με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή της ΑΕΚ εκτελεί για 6η φορά τον εμβρόντητο Σάχα και κάνει το 6-0 για τον Θρύλο στο 71'!






20:25
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ! Ο Μιραλάς με μια ατομική ενέργεια θα μπει στην περιοχή της ΑΕΚ, θα κάνει την προσποίηση και με σίγουρο πλασέ θα στείλει για πέμπτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Σάχα!

20:22
Σε πραγματικό πάρτι τίτλου έχει μετατρέψει το υποτιθέμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός! Αποθέωση και τραγούδια από την ερυθρόλευκη εξέδρα!



20:18
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ! Εκπληκτικό γκολ από τον Ράφικ Τζεμπούρ που αφού "άδειασέ" τον Μανωλά, με φανταστικό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σάχα για το 4-0 στο 60'!

20:12
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Χολέμπας να αστοχεί σε κεφαλιά από την μικρή περιοχή της ΑΕΚ στο 55'!

20:10
Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στο 54' ο Ουρτάδο θα πάρει τη θέση του Ιμπαγάσα.
20:09
Ένα σουτ του Μπάχα έξω από την περιοχή δεν ανησύχησε τον Πάρντο.
20:08
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει σηκώσει για ζέσταμα τους Ντούντου, Πάντελιτς.
20:07
Μοιρασμένο το ματς στο ξεκίνημα του 2ου μέρους.
Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ... Ο Αγώνας ξεκίνησε...

ΤΕΛΟΣ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 3-0

19:42
Εξαιρετική εμφάνιση από τους Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Φουστέρ και Ριέρα μέχρι στιγμής, χωρίς κανείς παίκτης του Θρύλου να υστερεί.

19:38
Καλή φάση για τον Ολυμπιακό, ο Καφές στ 37' πρόλαβε σωτήρια τον Μέλμπεργκ σε γύρισμα του "Κάνιο".
19:32
Ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει πέσει, η ΑΕΚ προσπαθεί με κάποια στημένα να απειλήσει αλλά οι αμυντικοί του Θρύλου είναι σε καλή μέρα και καθαρίζουν όλες τις φάσεις. 

19:28
Ο Πάρντο στο 28', προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Ντιόπ, πριν αυτός γίνει απειλητικός με το κεφάλι!

23' Κίτρινη κάρτα στον Ιμπαγάσα!




20' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ. Ο Σάχα έκανε λάθος απομάκρυνση, ο Τζιμπούρ πήρε την μπάλα έβγαλε ωραία μπαλιά στον Φουστέρ ο οποίος πρόλαβε τον Σάχα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ με προβολή. Άντε Γειααααααααα!!! Βάλτε κι΄αλλαααααααααα!!!

18' Κι άλλη ευκαιρία για τον Θρύλο. Φοβερό 1-2 με τους Τζιμπούρ, Μιραλάς, ο δεύτερος μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά του έφυγε το κοντρόλ και το γύρισμα που επεδίωξε μπλόκαρε ο Σάχα!

15' Μεγάλη ευκαιρία για τον Θρύλο. Κόρνερ ο Ιμπαγάσα και ο Μέλμπεργκ παραλίγο να βάλει το δεύτερο προσωπικό του γκολ αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ.

14' Τους έχει πιάσει πανικός. Μία σέντρα απλή κάνει ο Ριέρα και μπερδεύονται μόνοι τους.

12' Αποδίδει πολύ καλά το πρέσινγκ του Θρύλου. Ανάσα δεν παίρνουν!!!

10' Εκτέλεση φάουλ του Σκόκο μέσα στην περιοχή του Θρύλου παραχωρούμε κορνερ και τελειώνει η φάση. Πάμε για το τρίτο!! Βάλτε τους όσα μπορείτε. Μην σταματάτε!!!!!!




7΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ. Ναι ρε Μέλμπεργκ. Ο Ιμπαγάσα εκτελεί το φάουλ έξω από την περιοχή και ο Μέλμπεργκ με εκπληκτική προβολή κάνει το 2-0. Πάμε μην σταματάτε!!!!!!

5' Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να κάνει ο Θρύλος. Ήδη πιέζουμε για δεύτερο γκολ. Μέσα στην περιοχή τουε έχουμε βάλει.




2' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ. Πάμε γεράαααα!!! Κόρνερ Ιμπαγάσα, κεφαλιά πάσα του Μοντέστο και ο Τζιμπούρ από κοντά κάνει το 1-0 στο 2ο λεπτό.
Ξεκίνησε το ματς! Πάμε γερά

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ ... Ο Αγώνας ξεκίνησε...







18:41 - Ο πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Χιρόσι Τόντα, έφτασε πριν από λίγο στο γήπεδο -προσκεκλημένος (σε μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης για την τραγωδία που ζει η ασιατική χώρα) από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

18:36 - Λίγη ώρα απέμεινε μέχρι τη σέντρα και στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" βρίσκονται πλέον περισσότεροι από το 22.00 φίλοι του Ολυμπιακού. Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζεται το ζέσταμα των δύο ομάδων.

18:20: Αντίστροφο κλίμα στην είσοδο του Ολυμπιακού για προθέρμανση. Οι "ερυθρόλευκοι" γνωρίζουν την αποθέωση από περίπου 15.000 φίλους τους που βρίσκονται ήδη στο "Καραϊσκάκη".

18:12: Οι παίκτες της ΑΕΚ βγήκαν για ζέσταμα, μέσα σε πανδαιμόνιο αποδοκιμασιών από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. 


18:05: Ανακοινώθηκε και η σύνθεση του Ολυμπιακού. Ούτε ο Ερνέστο Βαλβέρδε επεφύλαξε εκπλήξεις και στο γνωστό 4-4-1-1 βρίσκονται εκείνοι που αναμενόταν μετά τις τελευταίες προπονήσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" θα αγωνιστούν ως εξής:

Στο τέρμα ο Πάρντο και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Μανιάτης. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Μοδέστο-Ιμπαγάσα, στα άκρα οι Ριέρα (αριστερά), Μιραλάς (δεξιά) και ο Φουστέρ θα κινείται πίσω από τον προωθημένο Τζεμπούρ (που θα αλλάζει θέσεις με τον Βέλγο).

18:02: Γνωστή έγινε πριν απο λίγο η ενδεκάδα της ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε την αναμενόμενη σύνθεση, διατηρώντας την (πετυχημένη) συνταγή του 4-4-2 με ρόμβο. Πιο συγκεκριμένα, οι "κιτρινόμαυροι" θα παραταχθούν ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια ο Σάχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Νασούτι, Ματέος και Μανωλάς. Σε ρόλο "σκούπας" στα χαφ ο Ντιόπ, μπροστά του οι Μίτσελ-Καφές, ως επιτελικός ο Γκερέιρο και δίδυμο στην επίθεση οι Σκόκο-Μπαχά.

17:42: Στον αγωνιστικό χώρο, για την πρώτη αναγνωριστική βόλτα, έχουν βγει και οι παίκτες του Ολυμπιακού. Την αποθέωση γνώρισαν οι "ερυθρόλευκοι" από τους περίπου 7.000 φιλάθλους που βρίσκονται στο "Καραϊσκάκη".


17:40: Δηλώσεις του Μάρκο Πάντελιτς φιλοξενεί το match programme που μοιράζεται στους φιλάθλους. Σε αυτές ο Σέρβος επιθετικός μιλά για το συναίσθημα του να αγωνίζεται κανείς στον Ολυμπιακό, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Σίγουρα όταν βλέπεις όλα αυτά τα Κύπελλα, νιώθεις ένα μεγάλο δέος. Καταλαβαίνεις τη δύναμη που έχει ο Ολυμπιακός και το πόσο βαριά είναι η φανέλα που όλοι εμείς έχουμε την τιμή να φοράμε. Το γεγονός ότι έχουμε και εμείς την ευκαιρία να προσθέσουμε έναν ακόμα τίτλο, ένα ακόμα Κύπελλο σε αυτά που είδα, μου δημιουργεί ένα έξτρα κίνητρο και πιστεύω σε όλη την ομάδα για να αφιερώσουμε την κατάκτησή του στο μεγάλο κόσμο που μας ακολουθεί και μας στηρίζει παντού».

Ο Πάντελιτς αναφέρθηκε, δε, και στον φιλικό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, καλώντας τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών»: «Πιστεύω ότι όλοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να βρεθούν στο γήπεδο, για να δουν το παιχνίδι και παράλληλα να βοηθήσουν τα άλλα τμήματα του Ολυμπιακού. Ο σκοπός είναι πολύ σημαντικός».

17:31: Στο γήπεδο και οι παίκτες της ΑΕΚ, που γίνονται δεκτοί με έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο που βρίσκεται στις εξέδρες.

17:25: Οι διαιτητές του αγώνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, για την πρώτη αναγνωριστική βόλτα.

17:22: Με διαφορά λίγων λεπτών, οι αποστολές των δύο ομάδων έφτασαν στο γήπεδο. Κανένα πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε κατά την άφιξη της ΑΕΚ, με το πούλμαν να φτάνει στο φαληρικό γήπεδο και τους "κιτρινόμαυρους" να κατευθύνονται χωρίς "παρατράγουδα" στα αποδυτήρια. Περίπου 60 οπαδοί των "ερυθρόλευκων" υποδέχθηκαν τους παίκτες του Βαλβέρδε και τους αποθέωσαν μόλις έφτασαν στο γήπεδο.


Η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μοϊσές, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Μιραλάς, Πάντελιτς, Ριέρα, Τζεμπούρ

Η αποστολή της ΑΕΚ: Σάχα, Αραμπατζής, Αργυρίου, Γεωργέας, Ματέος, Νασούτι, Γιάχιτς, Καφές, Σκόκο, Μανωλάς, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Ντιόπ, Μίτσελ, Έντερ, Λεονάρντο, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Μπερνς, Μπαχά

  Με ίδια διάταξη -αλλά σε διαφορετικές παραλλαγές- θα παρατάξουν πιθανότατα τις ομάδες τους οι δύο τεχνικοί.

Στο 4-4-1-1 του Βαλβέρδε, λοιπόν, αναμένεται να βρεθεί στο τέρμα ο Πάρντο και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Μανιάτης. Στα χαφ θα είναι οι Μοδέστο-Ιμπαγάσα, στα άκρα οι Ριέρα (αριστερά), Μιραλάς (δεξιά) και ο Φουστέρ θα κινείται πίσω από τον προωθημένο Τζεμπούρ (που θα αλλάζει θέσεις με τον Βέλγο).

Στο 4-4-2 με ρόμβο, από την άλλη, που δείχνει πιθανότερο να διατηρήσει ο Χιμένεθ τερματοφύλακας θα είναι ο Σάχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Νασούτι (ή Μανωλάς), Ματέος και Γιάχιτς (ή Γεωργέας). Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ θα είναι ο Ντιόπ, μπροστά του οι Μίτσελ-Καφές, ως επιτελικός θα κινείται ο Γκερέιρο και δίδυμο στην επίθεση θα είναι πιθανότατα οι Σκόκο-Μπαχά (χωρίς να αποκλείεται ο Λυμπερόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons