OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Μονομάχος

Κομβικός αγώνας για τον Ολυμπιακό αυτός απόψε κόντρα στη Σιένα. Με αποφασιστικότητα και πάθος για να πάρει το μεγάλο ματς στην «Παλέστρα» ο Θρύλος θέλει να θέσει πάλι εαυτόν σε θέση ισχύος εν όψει της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης.

Ο Ολυμπιακός τα έκανε... μαντάρα στο ΣΕΦ, καθώς μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα, έχασε το δεύτερο ματς και το πλεονέκτημα έδρας, με τη Σιένα να θέλει μέσα στην έδρα-στρούγκα που διαθέτει να εκμεταλλευτεί τις φωνές των οπαδών της και την καλή της ψυχολογία ώστε να πάρει το προβάδισμα.

Ο Θρύλος βρίσκεται στην Τοσκάνη για να αντισταθεί, για να επιβληθεί και να αποδείξει πως αυτός είναι η καλύτερη ομάδα της σειράς.  Ο Ντούσαν 'Ιβκοβιτς δούλεψε πολύ με τους παίκτες στα αμυντικά ριμπάουντ και την άμυνα αλλά και στον τρόπο που θα διασπάσει τη ζώνη η οποία μπλόκαρε τον Ολυμπιακό στον δεύτερο προημιτελικό.

Ζητούμενο για τον Θρύλο να βγάλει στο παρκέ την κατάλληλη ενέργεια και να αποδώσει στην άμυνα όπως σε προηγούμενα παιχνίδια. Τότε θα έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα προς τη νίκη που θα τον φέρει στο  2-1 στη σειρά των πλέϊ οφ.

«Θηρίο στο κλουβί» είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς που έχασε τους δύο πρώτους αγώνες λόγω ενοχλήσεων στη μέση και τις τελευταίες μέρες υποβάλλεται σε θεραπεία προκειμένου να παίξει απόψε. Είναι μέσα ο Σέρβος άσος και καλύτερος Ευρωπαίος παίκτης για το 2011 και όλοι ελπίζουν ότι απόψε θα τα καταφέρει.


Γήπεδο: Παλέστρα
Ωρα: 21:00, Novasports 4
Διαιτητές: Αρτεάγκα, Ορτίθ, Βιατόρ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons