OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Θρύλε γερά με τσαμπουκά...

Τα ψέματα τελειώνουν και τα πραγματικά μεγάλα ματς ξεκινούν από τώρα... Ο Ολυμπιακός του Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκινάει τις μάχες-φωτιά με αντίπαλο την πολύ δυνατή Σιένα στο ΣΕΦ για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα και θέλει να κάνει το ιδανικό ξεκίνημα, ώστε να μην απολέσει πρόωρα το πλεονέκτημα έδρας που με τόσο κόπο και ιδρώτα κέρδισε.

Σίγουρα το μυαλό και η σκέψη όλων πρέπει να είναι στο πως θα περιοριστούν τα ατού της ομάδας του Σιμόνε Πιανιτζιάνι και πως θα «ξεκλειδώσει» η ομολογουμένως άμυνα-τανάλια που διαθέτει, όμως μέχρι το πρώτο τζάμπολ δεν γίνεται να μην υπάρχει αγωνία για την συμμετοχή ή όχι του Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ δεν είναι ακόμα καλά, οι πόνοι στη μέση δεν έχουν ακόμα υποχωρήσει και μαζί του «πονάει» όλη η ομάδα, διότι ο 24χρονος γκαρντ είναι απολύτως απαραίτητος στο φετινό ερυθρόλευκο «οικοδόμημα».

Παίξει δεν παίξει όμως ο Μίλος, ο Ολυμπιακός οφείλει να υπερασπιστεί το «σπίτι» του, να αποδειχτεί πλήρως... αφιλόξενος σήμερα και την Πέμπτη και με το 2-0 στις αποσκευές του να πάει στην Τοσκάνη και να καθαρίσει τη σειρά. Η ποιότητα υπάρχει, η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αν εξαιρέσει κανείς την κακή εμφάνιση της περασμένης Παρασκευής με τον Ηλυσιακό (νίκη με 73-70), επομένως υπάρχουν όλα τα φόντα για να έρθει η νίκη και το 1-0.

Ο Θρύλος του «Ντούντα» δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το ευρωπαϊκό φέτος και αυτός είναι ο στόχος. Η Σιένα είναι καλή ομάδα, αλλά τα πάντα θα κριθούν από την απόδοση του Ολυμπιακού και δεν γράφεται για λαϊκή κατανάλωση. Έχει πιο έμπειρο προπονητή, περισσότερες λύσεις στο ρόστερ του και φυσικά το πλεονέκτημα της έδρας. Όλα αυτά μαζί αποτελούν τις «πυλώνες» για μια επική πρόκριση στο Final-4 της Βαρκελώνης 6-8 Μαΐου.

Όσο για τον κόσμο, ξέρει τι πρέπει να κάνει και αλίμονο αν χρειάζονται παρακαλετά για να βρεθεί στο ΣΕΦ για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Η έδρα πρέπει να κοχλάζει, να έχει παλμό και να γίνει δύσκολη η ζωή των Ιταλών. Προς υπενθύμιση, τα εισιτήρια του τρίτου αγώνα στην Σιένα έχουν ήδη εξαντληθεί. Αυτό για όσους νομίζουν ότι τα ματς θα είναι εύκολα και ότι ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να παίξει το ρόλο του κομπάρσου σε μια ερυθρόλευκη παράσταση. Θα γίνουν μάχες και στην «αρένα» χρειάζονται όλοι. Δεν περισσεύει κανένας...

Όλοι δίπλα στον Ντούντα και τα παλικάρια του για το 1-0. Θρύλε γερά με τσαμπουκά και ο κόσμος σου θα τραγουδά!

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons