OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Αρχισε η νέα δυναστεία...

Μια νέα μεγάλη δυναστεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο γεννιέται! Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 38ο πρωτάθλημα και ξεπέρασε όλους τους άλλους στη...σούμα τους. Πήρε το 13ο πρωτάθλημα την τελευταία 15ετία, με μοναδικές παρενθέσεις τους δύο πέτσινους τίτλους του Δούρου το 2004 και του Πατέρα πέρσι.

Η νέα πανίσχυρη διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη κατάφερε στην πρώτη θητεία της να ξαναφέρει την κούπα στο λιμάνι. Γράφει ιστορία ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας να πάρει τίτλο με την...πρώτη, δίχως να χρειαστεί περιόδους προσαρμογής. Δίχως να πρέπει να πληρώσει για να μάθει, όπως λέμε συνήθως για μεγάλους παράγοντες που χρειάστηκαν κάποια χρόνια για να οδηγήσουν τους συλλόγους τους στις επιτυχίες.

Όλα δείχνουν ότι τα καλύτερα έρχονται. Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη άντεξε φέτος σε μία τεράστια επίθεση, με λυσσασμένους τους αντίπαλους που περίμεναν ότι ο Θρύλος θα καταρρεύσει, με εχθρική συμπεριφορά από τους φορείς του ποδοσφαίρου και του κράτους, με ύπουλους τρόπους από διάφορες πλευρές. Με κασέτες, με κοριούς, με κόντρα διαιτησίες, με κάθε λογής εμπόδια.

Η προοπτική είναι σαφής. Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο, θα ενισχυθεί κι άλλο με στόχο τη συνέχιση των θριάμβων στις εσωτερικές διοργανώσεις αλλά και τη διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει τη δυνατότητα και τη δίψα να φέρει τον Ολυμπιακό σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Να διαλύσει κάθε προσπάθεια αναχαίτισης της κυριαρχίας του συλλόγου και της διεθνούς προόδου του.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ευτυχισμένος με το παρόν και σίγουρος για το μέλλον της λατρεμένης ομάδας.

Τα καλύτερα έρχονται....
 
http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons