Όσο ποτέ άλλοτε πρέπει να λειτουργήσουν οι τάσεις αυτοσυντήρησης... Οι μηχανισμοί να δουλέψουν στο φουλ, οι πάντες να ενεργοποιηθούν και να μπει "πλάτη" σε μια μεγάλη προσπάθεια. Περισσότερο από ποτέ ισχύει το "αγαπάς τον Ολυμπιακό; Απόδειξη...".

Όχι, δεν είναι εκβιαστικό το παραπάνω ερώτημα ούτε ένα ψευτοδίλημμα, ώστε να τεθούν στο περιθώριο όσοι δεν αποφασίσουν να καταθέσουν τον οβολό τους για το φιλικό της Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα (19:00, ΝΕΤ) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", απλά μιλάμε για την επιβίωση του Συνδέσμου.

Όσοι δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, ο Ερασιτέχνης εκπέμπει SOS και έχει άμεση ανάγκη τα εκατομμύρια των ερυθρόλευκων πιστών, προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα που απαιτούνται για την σωτηρία των τμημάτων που φέρνουν τη μια επιτυχία μετά την άλλη.

Ο Νίκος Καραχάλιος μίλησε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή "Θρυλικά Μεσάνυχτα" στο NovaΣΠΟΡ FM και για ακόμα μια φορά ζήτησε την στήριξη του κόσμου, διότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το επόμενο βήμα είναι ο... γκρεμός, γι' αυτό και χρειάζεται ο λαός του Ολυμπιακού, ώστε να κρατήσει όρθιο και υπερήφανο το μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας.

Ο Ολυμπιακός (μας) κινδυνεύει, η ριγωτή ερυθρόλευκη και ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος σημαίνουν πολλά για όλους μας και δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να κατέβουν τα ρολά. Θα είναι ήττα για όλους, που έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια για τον Ολυμπιακό του 2020 και από το... 2011 θα έχει μπει ένα οριστικό τέλος.

Δεν κινδυνολογούμε, είναι η αλήθεια... Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί 10.000 εισιτήρια και πρέπει να φύγουν και τα υπόλοιπα. Τα χρήματα θα πάνε για καλό σκοπό, δηλαδή σε τσέπες απλήρωτων αθλητών και αθλητριών, όχι σε λεζάντες και φρουφρού και αρώματα. Ας το καταλάβουν όλοι, ότι δεν περισσεύει κανένας σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Θρύλος παίζει με ένα δικό του σωματείο, φίλοι του Ερυθρού Αστέρα κάνουν από τη μεριά τους προσπάθεια να βοηθήσουν αυτό το εγχειρημα, επομένως ας μην το απαξιώνει και το... θάβει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Αν θέλουμε χαρές, τίτλους, περήφανες στιγμές, πρέπει να μαζευτούν χρήματα για τον Ερασιτέχνη. Όλοι πρέπει να πάνε την Πέμπτη στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το φιλικό. Στο κάτω-κάτω, ας μην πάνε μια φορά για ποτό ή για δυο καφέδες. Ο Θρύλος θα είναι για πάντα στη ζωή τους, δεν είναι απλά μια εφήμερη χαρά...

Υ.Γ1. Τα 100.000 SMS δεν είναι πολλά και ας προσπαθούμε όλοι να σπρώξουμε το θέμα και να... κάνουμε ότι χαιρόμαστε με τις όποιες αυξητικές τάσεις. Για το μέγεθος του Ολυμπιακού, είναι γελοίο νούμερο, μπροστά στον στόχο των 3.000.000. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν στείλει 3-4 μηνύματα, επομένως δε μιλάμε για απόλυτο αριθμό ξεχωριστών ατόμων. Ας αναλογιστούν όλοι την κρισιμότητα της κατάστασης, δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι παραπάνω...