OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Italian job...

Απόψε είναι η ώρα των σκληρών. Τρίτο λάθος στη σειρά απαγορεύεται. Do or die... Ο Ολυμπιακός παίζει απόψε (22:00 ΕΤ1-live από το thrylos.gr) με την πλάτη στον τοίχο στην «Παλαέστρα» και θέλει μόνο τη νίκη ώστε να μην κουνήσει πρόωρα μαντήλι στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης.

Ο Θρύλος ξεκίνησε ιδανικά τη σειρά απέναντι στη Σιένα, διαλύοντάς τη με εκείνο την εξωπραγματική διαφορά του +48 στο ΣΕΦ, ωστόσο, αυτό απ' ότι φάνηκε περισσότερο κακό έκανε στον ίδιο, «ατσαλώνοντας» και πεισμώνοντας τους παίκτες της ιταλικής ομάδας.

Κάτι ανάλογο καλούνται να κάνουν απόψε και οι παίκτες του Ντούσαν Ιβκοβιτς. Να βγάλουν στο παρκέ εγωϊσμό, να θυμηθούν το ομαδικό παιχνίδι και να διαφοροποιήσουν προς το καλύτερο όλα όσα πήγαν στραβά σε αυτά τα δύο ματς.

Αλλο να το λες και άλλο να το κάνεις βέβαια. Ωστόσο, όλα θα ξεκινήσουν απόψε από την άμυνα. Αυτό πρέπει να κάνει επιτέλους ο Ολυμπιακός, διότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος η ομάδα να «τρέξει» να βρει ρυθμό και να φτάσει στη νίκη.

Είναι η ώρα να μιλήσουν οι καρδιές και ο μπασκετικός εγωισμός. Διαφορετικά ο Ολυμπιακός θα είναι άξιος της μοίρας του.

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον καλό Μπουρούση του πρώτου αγώνα. Να δούμε τι θα γίνει και με τους Τεόντοσιτς και Κέσελ. Ο Ντούντα ψάχνει τρόπους για να δώσει στους «πληγωμένους» παίκτες του ηρεμία και αυτοπεποίηση, δύο στοιχεία απαραίτητα για να παίξει καλά στον αποψινό «τελικό» η ομάδα.

Διαιτητές: Μάρτιν, Χέρτσεγκ, Βοϊνοβιτς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons