OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Πρέπει να βρει ποικιλία ο Ολυμπιακός...

Με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o Σταύρος Ελληνιάδης θεωρεί πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος στο τέταρτο παιχνίδι με την Σιένα τονίζοντας παρακάτω τα λάθη και τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα των ερυθρολεύκων. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπαρτσελόνα .

Τα κακά σημεία του παιχνιδιού:
«Αυτό είναι ένα πρόβλημα που είχε ο Ολυμπιακός και στο προηγούμενο παιχνίδι που έκανε 22. Γενικά δεν έχει παίξει καλά. Έχει εγκλωβιστεί στην άμυνα της Σιένα. Έχουν παίξει πολύ καλή άμυνα στα πικ εν ρολ οι Ιταλοί και είναι πολύ πειθαρχημένο μπάσκετ στην επίθεση, όπου κυριαρχεί το πάσινγκ γκέιμ μέχρι να βρεθεί ελεύθερο σουτ. Δεν έχουν συγκεκριμένο παίκκη που θα σκοράρει. Σε κάθε ματς είναι άλλος ο ήρωας. Χτες για παράδειγμα, είχαμε χρόνια να δούμε τον Γιάριτς να σκοράρει με τόση ευκολία. Ο Ολυμπιακός δεν παίρνει πόντους από λόου ποστ. Θα πρέπει να έχει δημιουργία και εκεί.

Ο Ολυμπιακός έχει φοβερούς δημιουργούς. Έχει 3-4 παίκτες από τους καλύτερους στην Ευρώπη με την μπάλα στα χέρια. Σπανούλης, Τεόντοσιτς, Παπαλουκάς και Γκόρντον μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα στην επίθεση και έτσι παίρνουν πόντους και οι ψηλοί. Η Σιένα έχει κόψει αυτή τη δημιουργία. Επίσης ο Ολυμπιακός είναι κακός και στην άμυνα. Τρώει πάνω από 80 πόντους σε δύο σερί ματς. Νομίζω ότι δεν μπορεί να κάνει τρίτο κακό ματς. Θα παίξει καλύτερα. Δεν νομίζω ότι μπορεί να ξανακάνει τόσα λάθη».
Για την διαφορετική εμφάνιση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι:
«Η Σιένα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι τυχαία και το έχει δείξει και στους ομίλους. Το πρώτο παιχνίδι ήταν τρελό. Ήταν εκτός λογικής και τα δύο πρώτα ματς στο ΣΕΦ. Όλοι περιμέναμε να αντιδράσει μετά το πρώτο ματς, αλλά μέτρησε η ψυχολογία. Ακόμα και να αποκλειστεί τώρα η Σιένα πιστεύω ότι θα είναι ευχαριστημένη, αφού θα έχει κάνει αυτό που μπορεί. Ο προπονητής της προσπαθεί να βγάλει αυτό που μπορεί από τον κάθε παίκτη».

Για το τι πρέπει να αλλάξει:
«Πρέπει να βρει ποικιλία ο Ολυμπιακός. Ίσως θα πρέπει να πάει η μπάλα στο λόου ποστ ή να παίξει στο ένας εναντίον ενός. Νομίζω ότι πρέπει να αποκτήσει λίγο ποικιλία για να μπορέσει να ακυρώσει τις αμυντικές επιλογές της Σιένα»«Δεν μπορεί να κάνει τρίτο κακό ματς ο ΟΣΦΠ»


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons