OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Υπάρχουν και άλλοι Οτσόα...


Τον τελευταίο καιρό έχει φουντώσει η μεταγραφολογία στη θέση του τερματοφύλακα για τον Ολυμπιακό. Ο Πάρντο φέτος πήρε την ευκαιρία του παίζοντας σε όλα τα μάτς του πρωταθλήματος βασικός, έδειξε το τι μπορεί να κάνει, στο χέρι του είναι στην καλοκαιρινή προετοιμασία να γίνει καλύτερος και να παραμείνει στη θέση βασικού. Το άν ήταν καλός ή όχι οι απόψεις είναι μοιρασμένες. Μια μερίδα όμως οπαδών και εφημερίδων, μπορεί και μέσα απο την ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει το χορό για το καλοκαίρι να γίνει μεταγραφή σε αυτή τη θέση. Το επικρατέστερο όνομα που "παίζουν" είναι του μεξικανού Οτσόα της Club America, που έχει και το παρατσούκλι "Σούπερμαν".

Προσωπικά όταν ακούω για παίκτη απο κεντρική ή λατινική Αμερική και έχει γίνει γνωστός με παρατσούκλι, πάντα μου "βρωμάει", απο τον "γύπα" Γκάμπριελ Άλβες μέχρι το "καγκουρό" Φέλιξ Μπόρχα και πάει σόι το βασίλειο των ζώων.

Κανείς δεν ξέρει τον Οτσόα, παρά μόνο οι εφημερίδες και μερικοί οπαδοί όπου τον έχουν δεί όλοι στο youtube και μόνο! Έτσι είναι η μόδα και το μέλλον, βάζεις youtube και βαφτίζεις παικταράδες τον οποιοδήποτε έχει κάνει καλό μοντάζ στις καλές στιγμές του απο διάφορα παιχνίδια. Δεν λέω οτι ο μεξικανός είναι κανένα σαπάκι, αλλά δεν είναι και ο Κασίγιας που θέλουν να δώσουν προς τα έξω.

Όπως έγραψα και σε ένα προηγούμενο άρθρο μου, η θέση του τερματοφύλακα είναι η πιο δύσκολη σε μια ομάδα και το ανέλυσα σε εκείνο το άρθρο, όμως δεν υπάρχει και Οτσόα μόνο που θα δώσει τη λύση στον Θρύλο. Έψαξα και βρήκα λύσεις για τη θέση αυτή, εφικτές, στο ίδιο επίπεδο του Οτσόα και μερικές φορές καλύτερο, οικονομικά προσιτές. Επειδή είμαι και παίκτης στοιχήματος, έχω δεί live πολλούς απο αυτούς οπότε ξέρω και έχω καλύτερη άποψη, απο ότι μπορώ να βρώ στο youtube καλές ή κακές στιγμές τους.

Οι τερματοφύλακες που μπορώ να προτείνω είναι: Stephane Ruffier (24) - AS Monaco, Diego Alves (25) - Almeria, Emiliano Viviano (25) - Bologna, Samir Handanovic (25) - Udinese, Leandro Victor (28) - Gremio, Salvatore Sirigu (24) - Palermo και David De Gea (20) Atletiko Madrid.

Για τους λάτρεις των βίντεο, βάλτε τα ονόματα στο youtube και ανακαλύψτε τους άλλους "σούπερμαν".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons