OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου απο Π.Α.Ε. Ολυμπιακός...23/03/11

Προπόνηση...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν σήμερα το πρωί (10.30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενόψει του φιλικού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» αύριο, Πέμπτη 24/03 και ώρα 19.00, για την ενίσχυση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας μίας μικρής ενόχλησης που ένιωσε στο δεξί του γόνατο και ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε επίσης ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Απών από την προπόνηση ήταν ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος μετά από σχετική άδεια θα κάνει ατομικό πρόγραμμα αργότερα το απόγευμα με τον Χρήστο Μουρίκη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Ν. Παπαδόπουλος, Πάρντο, Λεάντρο, Μανιάτης, Ρουγκάλας, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Γ. Παπαδόπουλος, Βάντερσον, Ριέρα, Διαμαντάκος, Κοτσαρίδης.


Δελτίο Τύπου...

Συγχαρητήρια επιστολή στην Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στον Πρόεδρό της κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΣούπερΛιγκ απέστειλαν σήμερα ο Εθνικός Αστέρας και ο Ολυμπιακός Βόλου.
http://www.olympiacos.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons