OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

"H άμυνα θα κρίνει τον αγώνα"

Για τον σημερινό κρίσιμο αγώνα (22:00, ET1) με την Σιένα μίλησε στην κάμερα του RedPlanet.gr, o Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος τόνισε πως η άμυνα θα δώσει τη νίκη.

Ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού έδωσε σύνθημα νίκης, ενόψει της αναμέτρησης με τους Ιταλούς.

Παράλληλα, υποστήριξε πως πρέπει να βελτιώσουν τα λάθη τους και να δείξουν χαρακτήρα, προκειμένου να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. "Νομίζω η Σιένα το ήθελε πιο πολύ. Έδειξε περισσότερο χαρακτήρα από μας στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Κάναμε κάτι καλό στην επίθεση και μετά πάλι η Σιένα ξέφευγε. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πετύχουμε τον στόχο μας στο επόμενο ματς, που είναι η νίκη και ένα καλό παιχνίδι", τόνισε ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στην σπουδαία παρουσία του Μάρκο Γιάριτς στον τρίτο προημιτελικό:

"Ο Γιάριτς είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Δεν περιμέναμε αυτό το παιχνίδι από αυτόν, όχι ότι φταίει μόνο αυτό όμως που χάσαμε. Η Σιένα έδειξε περισσότερη προσήλωση, κάτι που δεν δείξαμε εμείς στα κρίσιμα σημεία. Έχουμε δείξει, όμως, στο παρελθόν χαρακτήρα σε δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και την Πέμπτη.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τα λάθη μας από τα δύο τελευταία παιχνίδια και να δείξουμε βελτίωση. Πιστεύω πως θα το δείξουμε στο επόμενο ματς. Και στα δύο κομμάτια υστερήσαμε, όπως και στα ριμπάουντ. Η άμυνα πάντως θα κρίνει το τέταρτο παιχνίδι της σειράς".






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons