OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ετοιμάζει μηνύσεις ο Μαρινάκης...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζει μηνύσει εις βάρος του Σισέ λόγω συκοφαντικής δυσφήμησης και σε τρεις ιστοσελίδες που πέρα από το γεγονός πως τον δυσφήμισαν, έκαναν και αναπαραγωγή της οικογένειας του, καθώς αυτό παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πολύ σύντομα, ετοιμάζει να κάνει μηνύσεις και να στείλει πολύ κόσμο στα δικαστήρια, όντας αποφασισμένος να υπερασπιστεί τόσο την οικογένεια του, όσο και το όνομα του, το οποίο το δυσφήμισαν πρώτα ο Τζιμπρίλ Σισέ και στη συνέχεια τρία συγκεκριμένα σάιτ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζει πρώτα να καταθέσει μήνυση κατά του Γάλλου για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση για τα όσα σχολίασε ο ποδοσφαιριστής μετά το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (19/2), αλλά και λόγω της μήνυσης που είχε υποβάλει, αρχικά, ο Τζιμπρίλ Σισέ στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Παράλληλα, κατέθεσε μήνυση και σε τρεις συγκεκριμένες αθλητικές ιστοσελίδες, σε δημοσιογράφους και στελέχη, τα οποία εργάζονται στα συγκεκριμένα μέσα, με τα οποία είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος.

Όσον αφορά για τις αγωγές κατά των τριών ιστοσελίδων, η διοίκηση σχολιάζει τα εξής: "Δεχόμαστε την κριτική, αλλά όχι την λάσπη". Με τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζεται έντονα δυσαρεστημένος ενώ από τον Ολυμπιακό έδωσαν την δική τους απάντηση για ποιο λόγο επιλέχτηκαν αυτά τα σάιτ: "Επιλέχθηκαν λόγω ότι τους είχαν γίνει προειδοποιήσεις για κακόβουλα δημοσιεύματα τους".
http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons