OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Eπιθετικοί σαν αρκούδες...

Ο Τζαμόντ Γκόρντον σε δηλώσεις του μετά το τέλος της προπόνησης του Ολυμπιακού, που έγινε τη Δευτέρα (28/3) στην Ιταλία, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να μπουν πολύ επιθετικά στο ματς της Τρίτης (29/3) και να μεταφέρουν την πίεση στη Σιένα.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της προπόνησης των ερυθρολεύκων, που έγινε τη Δευτέρα (28/3) στην Ιταλία, έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου και εξέφρασε την άποψη πως αυτό και οι συμπαίκτες του πρέπει να μπουν πολύ επιθετικά στο παιχνίδι και να μεταφέρουν την πίεση στη Σιένα.

Η προπόνηση των παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει τελειώσει και ο Τζαμόν Γκόρντον με τη βοήθεια του Χρήστου Μπαφέ ( Υπεύθυνος Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός) σε ρόλο διερμηνέα στήθηκε μπροστά από τους εκπροσώπους του Τύπου για τις καθιερωμένες δηλώσεις.

"Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το ματς για να μην βρεθούμε πίσω στη σειρά με 2-1. Δεν πρέπει να αφήσουμε τα αισθήματά μας να μας παρασύρουν και να παίξουμε δυνατά και συγκεντρωμένα. Στο πρώτο ματς κερδίσαμε με 50 πόντους και αυτό είναι κάτι που δεν μας βοήθησε, αφού δεν μας έδειξε κάτι από τον αντίπαλο (Σιένα), ποιες είναι οι πραγματικές του δυνατότητες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons