OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Φουλ για Βαρκελώνη...

Σίγουρα η παρουσία του Ματ Νίλσεν τη φετινή σεζόν δεν είναι αυτή που προσδοκούσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, όταν αποκτήθηκε το καλοκαίρι έπειτα από μια εξαιρετική σεζόν στη Βαλένθια, αποκορύφωμα της οποία ήταν η κατάκτηση του Eurocup.

Ο διεθνής Αυστραλός φόργουορντ/σέντερ, ωστόσο μετά από μερικές περιπέτειες τραυματισμού δείχνει να πατάει καλύτερα στα πόδια του και εμφανίζεται έτοιμος να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Το thrylos.gr συνάντησε τον 33χρονο άσο λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό και τον… ανέκρινε εν όψει των αγώνων με τη Σιένα.

Συγκεκριμένα, ο Ματ Νίλσεν μίλησε:

Για τις απρόσμενες δυσκολίες που συνάντησε ο Θρύλος κόντρα στον Ηλυσιακό:
«Σίγουρα είναι δύσκολο να παραμείνεις 100% συγκεντρωμένος σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος, ειδικά όταν ακολουθούν μεγάλα ματς όπως αυτά με τη Σιένα. Εμείς, ωστόσο, κάναμε τη δουλειά μας και πλέον είμαστε έτοιμοι για την σειρά με την ιταλική ομάδα».

Για τα σημεία-κλειδιά στην πρώτη κόντρα με την Σιένα:
«Πιστεύω ότι πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει η άμυνα. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Δεν χωράει αμφιβολία ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και θα χρειαστεί επιθετική άμυνα από την πλευρά μας. Αυτό είναι το πλάνο μας».

Για τον αν o Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος στην φετινή Ευρωλίγκα:
«Ναι πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ακολουθούν τώρα τα μεγάλα παιχνίδια. Για τέτοιου είδους ματς αγωνιζόμαστε όλη τη σεζόν και κοιτάζουμε μπροστά στο Final-4 της Βαρκελώνης».

Τέλος, ο Αυστραλός έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, λέγοντας:
«Θέλουμε την ζεστή υποστήριξη του κόσμου κόντρα στην Σιένα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα μας βοηθήσει πραγματικά».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons