OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Κάντε τον κόσμο υπερήφανο...

Κάντε τον κόσμο υπερήφανο!
Δεν πιστεύουμε σε αυτά που βλέπουμε, δεν πιστεύουμε στα μάτια μας, το 2-1 της Σιένα δεν μπορεί να είναι πραγματικότητα. Γι' αυτό και περιμένουμε την Πέμπτη να γίνει το 2-2 και την άλλη εβδομάδα να σφραγιστεί η πρόκριση στο φάιναλ φορ.

Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει χάσει δύο ματς από τους Ιταλούς, πολύ περισσότερο να χάσει και τρίτο. Είναι εκτός λογικής όλο αυτό και περιμένουμε να δούμε το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας σε ένα ματς δίχως αύριο.

Επί του παρόντος ο κόσμος είναι στεναχωρημένος και πληγωμένος. Όμως είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να τους κάνει όλους και πάλι υπερήφανους. Όπως την Τρίτη το βράδυ, που όλοι τραγουδούσαν «έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό». Ε, είναι ώρα να ξυπνήσουμε από τον εφιάλτη.
Έτσι όπως πηγαίνει το πράγμα, ο Ολυμπιακός νικάει την Πέμπτη τη Σιένα και παίρνει την Ευρωλίγκα. Ναι, μη γελάτε. Αν η ομάδα πάει στη Βαρκελώνη δεν το χάνει. Η διοργάνωση είναι φτιαγμένη για τα μέτρα της και δεν πρέπει να γίνει τρίτο συνεχόμενο λάθος.

Άλλωστε, όλοι έχουν ένα λόγο να μη θέλουν να φύγουν πρόωρα από την Ευρωλίγκα. Ο Παπαλουκάς για να φτάσει στα εννιά συνεχόμενα φάιναλ φορ, κάτι που δεν έχει κάνει κανείς άλλος Ευρωπαίος. Ο Σπανούλης για να κερδίσει και το προσωπικό του στοίχημα. Ο Μπουρούσης για να δείξει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Ο Μαυροκεφαλίδης το ίδιο. Ο Τεόντοσιτς για να εξιλεωθεί για την κακή του φετινή σεζόν.

Ο Ίβκοβιτς για να μην αποτύχει στην πρώτη του ευρωπαϊκή σεζόν στον Ολυμπιακό μετά την επιστροφή του στο Λιμάνι. Και οι Αγγελόπουλοι, για να φανούν συνεπείς στις εξαγγελίες και την πίστη περί συμμετοχής σε τρίτο συνεχόμενο φάιναλ φορ. Για όλα αυτά δεν μπορεί να χάσει τρίτο ματς από τη Σιένα, με το πολύ πιο μικρό μπάτζετ και το ελαφρύτερο ειδικό βάρος, ο Ολυμπιακός. Θα είναι πέρα από κάθε λογική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons