OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Η κριτική των παικτών...με Μπάοκ...


Σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και εχθρική ατμόσφαιρα ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε ιδανικός αυτόχειρας. Αφού αρχικά δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που είχε στην συνέχεια η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα και το πλήρωσε με την ήττα που γνώρισε. Τα διαιτητικά λάθη και η πολύ κακή αμυντική λειτουργία των ερυθρόλευκων άλλαξαν τις ισορροπίες ενώ η βοήθεια από τον πάγκο ήταν μηδενική από κάθε άποψη.

ΟΥΡΚΟ ΠΑΡΝΤΟ: Ξεκίνησε «ζεστός» ωστόσο η συνέχεια της απόδοσης του ήταν καταστροφική καθώς μπορεί στην φάση της ισοφάρισης να τον «κρέμασε» η άμυνα αλλά και το δικό του λάθος στην συνέχεια ήταν τραγικό. Έδειξε αστάθεια και προβλημάτισε.

ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Αδιάφορη εμφάνιση, με λάθη και χωρίς βοήθειες στην ανάπτυξη.

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σε πολύ άσχημη βραδιά με λάθη και ευθύνη και στα δύο γκολ.

ΟΛΟΦ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: Ούτε και ο Σουηδός τα κατάφερε καθώς έχασε πολλές μονομαχίες, άφησε κενά και έκανε πολλά λάθη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Μπορεί η συνολική κακή λειτουργία της αμυντικής να τον «παρασύρει» ωστόσο ήταν ο μόνος από τα «μετόπισθεν» που «διακρίθηκε» χωρίς να κάνει πολλά λάθη, βγάζοντας πάθος και ψυχή και βοηθώντας ενίοτε και στην ανάπτυξη.

ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΟΔΕΣΤΟ: Απελπιστικά μόνος του και χωρίς βοήθειες από Ντουντού Ιμπαγάσα και στην συνέχεια από Ουρτάδο πάλεψε όσο μπορούσε και κάλυψε το δυνατό περισσότερα κενά. Τα όποια λάθη έκανε ήταν λόγω πίεσης και μεγάλου «φόρτου» αφού δεν είχε βοήθειες και έτσι δε μπόρεσε να βοηθήσει και δημιουργικά. Παρόλα αυτά ήταν ο μόνος που πάλευε και είχε ψυχή.

ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΣΕΑΡΕΝΣΕ: Ένα ακόμα μέτριο έως κακό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο. Με πολλά λάθη που παρά λίγο να στοιχίσουν και σε γκολ, με πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις, κενά στην άμυνα και χωρίς βοήθειες στην ανάπτυξη.

ΖΑΟΥΑΝΤ ΖΑΪΡΙ: Έτρεξε πολύ, δημιούργησε, απείλησε και τροφοδότησε. Έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0 και στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε αισθητά η απόδοση του, γεγονός που είχε αντίκτυπο σε όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

ΝΤΕΝΙΣ ΡΟΜΕΝΤΑΛ: Ξεκίνησε καλά και έδειχνε να κάνει την καλύτερη του εμφάνιση μέχρι στιγμής. Αποκορύφωμα η κούρσα και η ασίστ στον Ζαϊρί που έχασε το άχαστο. Στην συνέχεια η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα, απόδειξη του ότι δεν έχει διάρκεια λόγω έλλειψης παιχνιδιών.

ΑΡΙΕΛ ΙΜΠΑΓΑΣΑ: Ήταν ο μοναδικός κινητήριος μοχλός του Ολυμπιακού με εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργός του πρώτου γκολ. Στην επανάληψη από το πολύ «ξύλο» εκνευρίστηκε και έχασε την συγκέντρωση του. Αντικαταστάθηκε γιατί ήταν έτοιμος για «αποβολή».

ΡΑΦΙΚ ΤΖΙΜΠΟΥΡ: Ξεκίνησε πολύ δυνατά, πέτυχε το γκολ, έδωσε πολλές μάχες ωστόσο στην συνέχεια εξαφανίστηκε καθώς κλείστηκε πολύ καλά και δεν τροφοδοτήθηκε και κατάλληλα.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΦΟΥΣΤΕΡ: Καμία βοήθεια στο διάστημα που αγωνίστηκε.

ΜΟΪΣΕΣ ΟΥΡΤΑΔΟ: Καμία βοήθεια στο διάστημα που αγωνίστηκε.

ΜΑΡΚΟ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: Καμία βοήθεια στο διάστημα που αγωνίστηκε.

http://www.rednews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons