OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Είμαστε άξιοι πρωταθλητές...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Θρύλος είναι άξιος πρωταθλητής. Και φυσικά έχει δίκιο. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Σήμερα ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Ήταν ένα ντέρμπι παίζαμε το πρωτάθλημα και καταφέραμε ένα σπουδαίο σκορ. Η αλήθεια είναι πως για εμάς πήγαν όλα καλά . Η ΑΕΚ προερχόταν από ένα παιχνίδι την Τετάρτη ενώ εμείς προετοιμαζόμασταν όλη την εβδομάδα. Και τις δύο φορές που επιτεθήκαμε βάλαμε γκολ. Στη συνέχεια όλα ήταν απλά για εμάς και δύσκολα για εκείνους. 

Αντιμετωπίσαμε πολύ σωστά το ματς και μας πήγαν όλα καλά. Έχουμε παίξει άλλα ματς που είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από σήμερα και σκοράραμε λιγότερες φορές. Σήμερα πετύχαμε πολύ μεγάλο σκορ, είχαμε τον κόσμο που μας υποστήριζε, αλλά δεν ήταν τόσο διαφορετικό ματς από άλλα ματς. Σήμερα είχαμε περισσότερη επιτυχία από άλλες φορές. Πρέπει όμως να έρθουμε και στη θέση του αντιπάλου που είχε έναν αγώνα μεσοβδόμαδα. 

Εμείς ήρθαμε με ψυχολογία να κερδίσουμε κόντρα σε μία ομάδα με την ταυτότητα που έχει η ΑΕΚ. Προετοιμαστήκαμε γι' αυτό όλη την εβδομάδα. 

Η εικόνα που έδειξε σήμερα ο Ολυμπιακός είναι η εικόνα που έχει σε όλο το πρωτάθλημα. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν αγώνες που παίζεις άσχημα, ματς που κάνεις ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ και παιχνίδια που κάνεις ευκαιρίες και βάζεις πολλά γκολ.

Είμαστε πρωταθλητές και το κερδίσαμε με την αξία μας. Δεν μπορείς να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και να μην το αξίζεις. Τα αποτελέσματα ήταν η συνέπεια των παιχνιδιών που κάναμε. 

Είχαμε πολύ λίγο χρόνο στα μέσα Αυγούστου για να προετοιμαστούμε. Είχαμε το πλεονέκτημα ότι γνωριζόμασταν με κάποιος παίκτες. Πρέπει να θυμόμαστε πως χάσαμε το πρώτο ματς του πρωταθλήματος. Η επιτυχία οφείλεται στα παιδιά που είναι στα αποδυτήρια. Στους παίκτες μου. Εκείνοι δημιούργησαν την επιτυχία και σίγουρα το γεγονός ότι δεν είχαμε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μας ευνόησε.
Σίγουρα είμαστε η ομάδα που έπαιξε την καλύτερη μπάλα και γι' αυτό κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. 

Δεν είμαστε εξαρτημένοι από τι λέει ο κόσμος είτε αυτά είναι υπέρ μας είτε κατά μας. Αυτό που μας απασχολεί είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Όσο για τα πολλά γκολ όταν έχεις την μπάλα στην κατοχή σου προσπαθείς να σκοράρεις όταν δεν την έχεις προσπαθείς να αμυνθείς. 


Στο ποδόσφαιρο η νίκη είναι το καλύτερο. Στον Ολυμπιακό αυτό είναι μία πολύ ωραία στιγμή γιατί κερδίσαμε το πρωτάθλημα έπειτα από μία δύσκολη χρονιά. Όλες οι ομάδες που έχω προπονήσει είναι ένα κομμάτι της καρδιάς. Είναι ιδανικό να κερδίζει το πρωτάθλημα στο γήπεδο σου με τον κόσμο σου. Το ονειρεύεσαι μερικές φορές και δεν γίνεται. 

Μόλις βγήκαμε από το ματς έχουμε χρόνο να σκεφτούμε αυτά τα πράγματα. Όμως ο Τζιμπούρ μας βοήθησε πολύ. Πριν από δύο χρόνια είχαμε πολλούς έλληνες παίκτες .Ήταν μία ομάδα που ήταν δύσκολο να την νικήσεις, ίσως η φετινή ομάδα έχει περισσότερο παιχνίδι ειδικά στην επίθεση, όμως εκείνη η ομάδα ήταν μία πολύ δυνατή ειδικά για δύσκολα παιχνίδια. Δεν μπορώ να διαλέξω. Και οι δύο ήταν ομάδες μου και ήταν οι καλύτερες. 

Ο Μήτρογλου είναι πολύ καλός παίκτης που βάζει γκολ και με πολύ καλή τεχνική. Το καλύτερο που μπορούσε να γίνει ήταν να πάει να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Τζιμπούρ ήταν πολύ διαφορετικός παίκτης και ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα μας. 

Ας χαρούμε λίγο σήμερα που κερδίσαμε το πρωτάθλημα και θα τα λύσουμε όλα τα υπόλοιπα. Έχουμε χρόνο. 

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons