OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Tηλεφώνησα στον Δαλούκα...

Νέα τροπή παίρνει η περίφημη υπόθεση με τις κασέτες, καθώς σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ Νίκος Πατέρας ανέφερε στην πρόσφατη κατάθεσή του στον αθλητικό Εισαγγελέα ότι είχε διπλή τηλεφωνική επικοινωνία με τον διαιτητή Γιώργο Δαλούκα, την ημέρα του επίμαχου αγώνα Άρη-Παναθηναϊκού.

Το ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο κ. Πατέρας ζήτησε την πρώτη φορά από τον κ. Δαλούκα να μη δημιουργήσει πρόβλημα με τη διαιτησία του στον ΠΑΟ και τη δεύτερη να τον επιπλήξει επειδή σφύριζε υπέρ του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο!

Και η εξήγηση που δίδεται για την ομολογία Πατέρα (εφόσον επιβεβαιωθεί) είναι ότι έγινε λόγω του αιτήματος Μπέου να αποκαλυφθούν οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις εκείνων των ημερών, ώστε να φανεί με ποιούς και πόσες φορές μίλησε ο Δαλούκας.

Ανοίγει ένας νέος κύκλος πλέον στην υπόθεση, από τη στιγμή που δημοσίως ο κ. Πατέρας και ο κ. Δαλούκας έχουν πει ότι δεν μίλησαν και πλέον φαίνεται ότι απέκρυψαν ένα τόσο σημαντικό γεγονός, το οποίο εάν αποδειχθεί μπορεί να οδηγήσει σε διώξεις σε βάρος των εμπλεκομένων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons