OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Συνάντηση με Βαλβέρδε και παίκτες...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πήγε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη στην προπόνηση του Σαββάτου (12/3), αλλά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί τόσο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε όσο και με πέντε παίκτες.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκρινε πως δεν χρειάζεται η παρουσία του στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στην Τούμπα: να κερδίσουν.

Ωστόσο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου να τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας θα έχει συνάντηση με τους τρεις παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους στο τέλος της σεζόν. Ο λόγος για τους Ράφικ Τζεμπούρ, Ζαουάντ Ζαϊρί και Ραούλ Μπράβο.

Τέλος, ο κ. Μαρινάκης θα συναντηθεί με τους Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο, την εβδομάδα που έρχεται. Μην ξεχνάμε πως το συμβόλαιο του Αβραάμ ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο και ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει στις τάξεις τον κορυφαίο Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Ίδια κουβέντα θα γίνει και με τον "Τόρο", το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι του 2013.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons